Olot, gener de 2006

Benvolguts amics,

Des de Convergència i Unió sempre hem destacat la importància de la societat civil a l’hora de tirar endavant el país. Amb aquesta idea és clar que entitats i associacions determineu molt les fortaleses i debilitats d’una societat. En una ciutat com la nostra, Olot, això, em sembla, és molt clar. Les entitats teniu molt a veure amb el tremp de la ciutat.

Per això, des que vaig ser elegir cap-de-llista de CiU per les properes municipals, no m’he cansat de repetir als meus companys la meva voluntat de tenir un contacte molt fluid amb la societat civil olotina. Crec que per tal de copsar adequadament el pols de Olot i conèixer la opinió dels olotins i olotines, m’he de reunir amb totes les entitats i associacions. En aquesta reunió, primer, em vull presentar com la persona que encapçalarà la llista de CiU a les eleccions del maig del 2005. Vull també, si vosaltres ho accepteu, iniciar una relació que em permeti recollir opinions, contrastar-les i discutir-les i, si s’escau, millorar el programa electoral en el que estem treballant.
En els propers dies, doncs, rebreu una trucada d’un representant de CiU per tal de fixar una data per la entrevista. Penso fer una roda de contactes entre gener i abril i posteriorment repetir-la quan faltin pocs dies per les eleccions, per tal de poder presentar-vos el nostre programa electoral.
Tot esperant poder-vos saludar personalment, quedem a la vostra disposició per tot allò que creieu que pot beneficiar a Olot que, en definitiva, és el nostre objectiu primordial.

Josep M Corominas i Barnadas
Candidat de CiU a les eleccions municipals 2007

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *