Sempre he cregut que per assolir un objectiu, i fer les coses ben fetes, calen dos elements fonamentals, convicció i treball. Per tant els penso utilitzar per entrar a l’ajuntament i governar Olot el millor que puguem.

En aquesta línia voldria demanar-vos la vostra col·laboració en una iniciativa que començarem el proper dissabte. És el Caminabarris, que en definitiva no és més que passejar per tots i cada un dels barris d’Olot, parlar amb la gent i, sobretot escoltar molt, i molt atentament, tot el que ens vulguin dir els ciutadans. Hem de demostrar als olotins que nosaltres oferim un altre forma de governar.

Aquest dissabte anem a Bonavista i durant els mesos de gener, febrer i març anirem visitant tots els altres barris, seguint un calendari que anunciarem oportunament.

La col·laboració que us demano és que ens acompanyeu, tants dissabtes com pugueu, però sobretot el dia que vinguem al vostre barri. I també que en feu difusió entre els vostres veïns, els amics, els companys de treball … Volem mobilitzar quants més ciutadans millor i en aquesta feina els militants són molt importants.

Tal com he dit al principi, crec en el que faig i hi dedico tot el meu esforç. Per Convergència i Unió les eleccions municipals són molt importants i, jo crec que per Olot també.

Us espero els dissabtes en les visites als barris. Moltes gràcies per endavant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *