Aquí teniu el targetó de presentació de la xerrada que faré el divendres vinent a l’Orfeó. Aprofito l’avinentesa per convidar-vos a que hi assistiu!

 

2 Responses to La meva visió d’Olot

 1. Anonymous ha dit:

  Hola Mia, sóc la cèlia P.! com estàs? M’alegra de saber que portes la candidatura tant enèrgicament com el primer dia. M’agradaria poder venir un dia per aquí, a veure’us a tots però malahuradament no m’és possible. No obstant, la Marta, sovint, em posa al corrent dels moviments del partit.
  Per quan llegeixis aquest fragment, m’agradaria que rebéssis ben sincerament la meva admiració per com estàs engegant tot això i… per si les mosques… la meva enhorabona… jaja espero que pel maig hi hagi sort i sinó… endavant com fins ara!

  Una abraçada i fins aviat,
  Cèlia

 2. Josep M. Corominas ha dit:

  ja saps Cèlia, que d’anims no me’n falten mai. Gràcies pel teu suport i espero veure’t algún dia de maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *