Això de tenir un bloc, a part de donar-te l’oportunitat de comunicar-te fàcilment amb un munt de gent, no deixa de sorprendre’m per les iniciatives que en aquest àmbit es produeixen constantment. Avui m’han invitat a fer un “meme”, paraula que fins que vaig rebre la invitació ignorava i que actualment només interpreto per les explicacions del meu amic Carles Puigdemont. Interpreto que consisteix en explicar algun aspecte personal desconegut per la majoria de la gent. Doncs bé, jo he triat la meva relació amb el mar, i alguna cosa més.

Sóc un olotí enamorat del mar. Visc entre volcans però sempre que puc m’escapo a la costa per gaudir de les múltiples activitats i vistes que ens ofereix aquesta part de la natura tant essencial per la vida humana. Em captiva la tranquil·litat que encomana quan, a primera hora del matí, és com un mirall a on es projecten els primers rajos de sol. M’enamora la seva bravura i el seu aspecte feroç durant els temporals de tramuntana, tant típics de la zona nord de la Costa Brava, per on em moc sovint. Gaudeixo, pescant, passejant tranquil·lament amb barca i admirant racons inigualables, que cada dia mostren un aspecte diferent. M’agrada banyar-me i nedar en les aigües cristal·lines de les cales de la badia de Montjoi.

Un de les zones que vaig més sovint és el cap de creus.
Sempre he dit que Olot té una situació privilegiada perquè a més d’estar envoltat d’una natura excepcional es troba a poca distància del mar i de l’alta muntanya. Això, ens permet repartir el nostre lleure en diferents àmbits, en activitats ben diverses i en espais naturals contrastants.

Deixant ja de banda el mar, no puc acabar aquesta confessió escrita sense parlar d’un altre aspecte que m’apassiona: El futbol i en concret el Barça. M’agrada el futbol i totes les seves competicions i m’ho he passat genial acompanyant els meus fills cada dissabte en les diferents competicions i lligues que m’han portat per molts camps de les comarques gironines, alguns de Barcelona i fins i tot de la Catalunya nord. A més, sóc un seguidor apassionat del Barça de tota la vida, que veu tots els partits, que va, sempre que pot, a l’estadi i que ara se sent molt orgullós de tenir un bon amic, en Jan Boix, en la junta que dirigeix al Barça amb més èxit des de la seva fundació i que ben segur seguirà donant-nos motius d’alegria i de conversa.

Per acabar, sembla ser que he de passar el compromís de fer un “meme” a algun amic que tingui blog. Jo traspasso la feina a en Damià Piella, a la Dra. Astrid Magrans, companya de feina i gran escriptora i al Dr. Josep Franco, company de penes i fatigues als quiròfans de l’hospital d’Olot.

 

2 Responses to "Meme"

  1. JAF ha dit:

    Tothom coneix la teva passió culé…

  2. Josep M. Corominas ha dit:

    Ja se sap, en Zapatero i jo compartim moltes coses …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *