Benvolgut Artur Mas:

Olot i La Garrotxa són des de sempre una ciutat i una comarca importants dins la Catalunya interior, on el sentiment de país, les nostres tradicions culturals i la nostra llengua són fets molt valorats i preuats. Ara resulta que tristament, ens hem fet famosos perquè un conseller de la Generalitat ens posa com a exemple de perquè és necessària una tercera hora de castellà a l’ensenyament primari, enlloc de fer públic que un grup d’alumnes d’un institut d’Olot, dels que molts ens en sentim orgullosos, són capaços de participar i fins i tot quedar dels primers, en un concurs de robòtica d’àmbit nacional. Crec que som molts els que estem preocupats i sentim amenaçats tots aquests valors que abans he esmentat i voldria demanar-te que, des del Parlament, siguem molt ferms en la defensa de la nostra identitat i de la nostra cultura i que manifestis, tant alt i tant fort com sigui possible, la nostra voluntat de no renunciar a res i de lluitar pel que representa Catalunya per tots nosaltres.

Una imatge curiosa d’aquest dissabte durant el caminabarris

En segon lloc volia agrair-te aquesta visita i el missatge de recolzament que comporta. Olot i La Garrotxa sempre han tingut un paper important dins de Convergència i Unió. Tenim conciutadans que ocupen llocs de responsabilitat dins la coalició i ara un grup d’olotins ens hem posat al cap tornar a Convergència i Unió el govern de la nostra ciutat. Som uns quants els que treballem de cares al públic, però són molts més els que ens ajuden d’una forma anònima, treballant i dedicant-hi esforç i temps personal, que jo personalment valoro moltíssim. Necessitem l’ajut i el suport de molta gent, però especialment necessitem sentir el suport dels nostres partits, de Convergència i d’Unió i dels seus dirigents, i és per això que estem tant agraïts per la teva presència. No cal recordar que Olot i La Garrotxa, a les passades eleccions de l’1 de novembre varen demostrar que compte amb un nombre important de persones disposades a votar la marca CiU i de recolzar l’actual lideratge del partit. Estic segur que molts d’aquests ciutadans valoren les paraules i les opinions del Sr. Artur Mas.

Moltes gràcies Artur per la visita i especialment pel que representa la teva presència a Olot per molts de nosaltres.

Aprofito l’avinentesa per pujar una foto del dinar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *