El nostre camí cap a les eleccions municipals va cremant etapes. Fa pocs dies vàrem presentar el nostre eslògan electoral i ara toca presentar la nostra llista en la seva totalitat. Crec que tots podem sentir-nos orgullosos de la gent que s’ha aplegat al voltant del nostre projecte i ben segur que aconseguirem l’objectiu bàsic que ens vàrem fixar, és a dir, governar Olot.

Crec que podem assegurar que la llista compleix escrupolosament tots els criteris que des de bon principi vàrem fixar. Dèiem que la llista havia de ser renovadora i alhora mantenir la continuïtat amb la feina feta per tots aquells que ens han precedit a l’ajuntament d’Olot en nom de Convergència i Unió. Havia de comptar amb homes i dones de procedència diversa des del punt de vista professional, que aportessin visions i valoracions diverses de la realitat olotina i que ens ajudin a aconseguir reconèixer amb la màxima fiabilitat les necessitats dels olotins i olotines. Tant Convergència Democràtica com Unió Democràtica de Catalunya han de sentir-se ben representats i, desprès de la feina feta amb els dirigents dels dos partits, estem absolutament convençuts de presentar la millor opció al govern de la ciutat.


Tots els que anem a la llista estem absolutament compromesos a treballar per Olot i molt il·lusionats en que s’acompleixin les sensacions que recollim dia a dia al carrer, en les converses amb els amics i coneguts, amb el contacte amb les entitats i associacions, amb les aportacions que ens han fet els olotins i olotines al demanar-los la seva col·laboració. La feina feta fina ara donarà el seu fruit i amb la col·laboració de tots vosaltres farem que Olot doni el PAS ENDAVANT que nosaltres proposem.

 

One Response to Cada vegada més aprop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *