Des que vaig ser nomenat candidat a l’alcaldia d’Olot per Convergència i Unió m’han passat moltes coses i en general totes molt positives. De totes elles, la que més m’ha satisfet és, sense dubte, el coneixement de la ciutat que he anat adquirint en els darrers mesos. Això ha sigut possible gràcies a moltes activitats, com el camina barris, que per cert acabem el proper dissabte, però sobretot ha sigut gràcies a l’elaboració del nostre programa electoral.

Han estat moltes hores de reunions amb persones que s’estimen Olot, de converses amb olotins que desitgen el progrés de tots els nostres conciutadans, amb experts que ens han aconsellat per potenciar les fortaleses i corregir les debilitats que tenim com a ciutat. L’experiència ha estat encara més enriquidora donada la diversitat de la gent que hi ha participat, ja que han col•laborat amb nosaltres des d’empresaris fins a treballadors, passant per gent del món associatiu, tant ric en la nostra ciutat. També hem tingut la participació de joves que tot just acaben el seus estudis i jubilats que han ajudat a fer progressar Olot al llarg de la seva vida a més de tècnics que treballen en l’administració pública i professionals liberals implicats en el dia a dia de la nostra ciutat.

Crec que hem fet un anàlisi rigorós, basat en dades objectives, extretes d’estudis d’entitats políticament independents, fins i tot ens hem basat en l’anàlisi de la nostra realitat que fan els mitjans de comunicació. A partir d’aquestes dades, hem plantejat les solucions que ens semblen més adients, intentant no fer volar coloms, però essent una mica agosarats, doncs la situació de la nostra ciutat requereix una actuació decidida per tal de que Olot faci el pas endavant que ben segur necessita.

Estem convençuts que Olot farà aquest pas endavant, que el farà per la feina dels seus ciutadans i ciutadanes, de les entitats i associacions, dels treballadors i dels empresaris i emprenedors. Nosaltres serem capaços de col•laborar-hi i fins i tot de liderar-ho des l’ajuntament, en el que estem convençuts que tindrem responsabilitats de govern per les que estem absolutament preparats. El programa que acabem de presentar n’és la prova més evident.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *