Quan se selecciona un eslògan per un projecte sempre volem que expressi clarament quin és el nostre objectiu i en aquest cas, els membres i col·laboradors de la candidatura de CiU a les properes eleccions municipals ho tenim molt clar. Per damunt de qualsevol altre consideració, el nostre principal propòsit consisteix en ajudar a millorar la nostra ciutat. Col·laborar a que, entre tots, li fem donar un pas endavant per convertir-se en una ciutat més solidària entre tots els seus habitants. Una ciutat que sigui capaç de generar riquesa amb l’esforç i el treball de tots els seus habitants. Una ciutat que tingui la cultura com un dels seus valors més preuats -cultura a l’abast de tothom-, que interessi a tots els seus ciutadans, que ens doni un valor afegit per cridar als visitants a quedar-se i gaudir d’ella. Una ciutat en la que l’administració municipal sigui vista, pels seus conciutadans, com un equip que treballar per ajudar, per recolzar, per servir a la societat, als emprenedors, als que passen un mal moment i necessiten algú al seu costat.

Nosaltres estem segurs que serem capaços d’ajudar, de liderar la ciutat a fer el pas endavant comptant amb tots, perquè sense la col•laboració dels ciutadans, la implicació de les entitats i associacions, sense la suma d’esforços de tothom aquest pas endavant serà molt més difícil i, fins i tot en determinats aspectes, serà impossible. I d’aquí neix la nostra segona màxima o compromís que volem prendre: Sabem escoltar, volem treballar. Som gent convençuda que només amb la complicitat de tothom farem millorar Olot, que això no s’aconsegueix des de dalt amb ordres i imposicions. El camí no és únic sinó que, per arribar al nostre objectiu, fer d’Olot una ciutat millor, hi poden haver camins més llargs i dreceres, camins amb paisatges encisadors i autopistes per anar més ràpid, i de ben segur que serem capaços de triar el camí més adient en cada circumstància. Sabrem escoltar i treballarem per avançar fermament cap a la nostra fita: Que Olot faci un pas endavant i s’acosti al model de ciutat que tots desitgem.

Som un grup de persones que sabem escoltar, que estem disposats i compromesos a treballar per Olot i que farem que la nostra ciutat faci un gran pas endavant. Per tot això comptem amb la col•laboració i el compromís de tots vosaltres.

 

6 Responses to Olot, un pas endavant

 1. Anonymous ha dit:

  Felicitats, m’agrada l’eslògan. Senzill, segur, realista i, sobretot, constructiu. Un pas endavant, tenint en compte els moments que vivim pot suposar molt per a la nostra ciutat.

  Olot, un pas endavant. Mia, un pas endavant.

  Miquel

 2. Anonymous ha dit:

  La versió castellana seria “Un paso adelante”, no?

  Popular sèrie televisiva que va causar furor entre els adolescents.

 3. Anonymous ha dit:

  Uno, due, tre, cuatro… només falta la sintonia de la famosa sèrie de televisió UN PASO ADELANTE i que la Lola fos la protagonista de l’eslògan. O potser és el títol de la famosa sèrie a la catalana per tele olot? jejeje

 4. Anonymous ha dit:

  Segurament, les persones que han pensat amb aquest eslògan no tenien al cap sèries televisives…… En qualsevol cas si l’eslògan ha de transmetre la ganes i la il.lusió d’aquells estudiants de la sèrie televisiva, endavant amb les comparacions. Si més no, a algú li comença a preocupar el treball que està fent CiU.

  Miquel

 5. Josep M. Corominas ha dit:

  Un bon eslògan a més de reflectir el missatge que vols enviar, ha de cridar l’atenció. Sembla que el nostre ha aconseguit captar l’atenció d’un seguidor de les series de televisió a les que no soc gaire afeccionat. Si parléssim de futbol … Espero que aquesta sèrie que comenta aquest company fos bona. Nosaltres estic convençut que farem una bona feina

 6. Anonymous ha dit:

  Certament: la ciutat necessita fer moltes passes endavant, però reals i ràpides. Tocant de peus a terra i calçant el mateix número que el dels ciutadans. Perquè si no, es corre el risc de ser un ajuntament molt galàctic, potser sí, però sovint als núvols i allunyat de la resta de la ciutat (com ha estat fins ara).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *