El que semblava que estava tant lluny ha arribat. Aquesta nit es tanca la campanya electoral, demà jornada de reflexió i diumenge… A VOTAR!

Tots el que hem treballat al voltant de la candidatura de Convergència i Unió, i jo més que ningú, ens sentim plenament satisfets de com ha anat la campanya. Sembla que era ahir que vàrem fer aquelles reunions a Begudà, en les que es va començar a parlar del programa. D’allà en nasqué una dinàmica de treball, que hem seguit aplicant fins avui. Fa mesos que vàrem dissenyar una estratègia per fer conèixer la nostra oferta als olotins i olotines i l’hem anat seguint fil per randa. Amb més o menys encert, hem fet tot el que volíem fer i hem dit tot el que pensàvem que s’havia de dir. I com he dit al principi ara us toca a vosaltres

Desprès del debat i de l’impressionant acte d’ahir al Teatre Principal, en el que hi eren presents més de 350 persones, estic convençut d’estar preparat per governar Olot. Seré alcalde de la meva ciutat. Ja vaig dir ahir que, si voleu em podeu considerar un ingenu, però ningú podrà canviar aquest sentiment i només de pensar-ho, tal com deia un dels meus ídols, se’m posa “gallina de piel”. Crec que com a partit ens hem enfortit amb aquesta campanya, que com a grup humà sabem que volem fer i com ho farem. Ara només estem a l’espera de que els ciutadans ens posin bona nota i posar-nos a treballar.

Ara us toca a vosaltres i teniu molta feina. No podem deixar que torni a guanyar l’abstenció i en aquest objectiu coincidim tots els que ens presentem a les eleccions, o així hauria de ser. No podem deixar que altres decideixin per nosaltres i per evitar-ho s’ha d’anar a votar i a fer sentir la veu de cadascú. Als que sempre heu fet costat a Convergència i Unió us vull demanar especialment que seguiu votant-nos, però que a més feu un esforç de mobilització, de buscar aquelles persones que podrien votar-nos però que prefereixen anar a la platja, a tots aquells que diuen que votar no serveix per res, doncs desprès s’ajunten els perdedors i canvien el resultat de les urnes, a tots aquells que diuen que ja està tot decidit. Expliqueu-los que hi ha molt en joc i convenceu-los que és important anar a votar. Si és per nosaltres millor que millor, però encara que no ho sigui, que vagin a votar.

Només em queda convidar, als que esteu a Olot, a la festa de final de campanya que celebrarem a la plaça del mig a partir de les onze de la nit. I sobretot que ens feu confiança, que diumenge ens ajudeu a aconseguir un gran resultat. Farem que Olot faci un PAS ENDAVANT i com deia un meu “gran” amic, aquest pas serà de gegant.

 

4 Responses to Ara us toca a vosaltres!

 1. Anonymous ha dit:

  Hola Mia,

  Estic plenament d’acord amb tu. L’acte d’ahir va ser envejable per qui pensa que CiU no és una opció de futur. Ahir es va recollir el treball de moltes hores, dies, setmanes i mesos. No cal esperar a diumenge. Tot el que vingui a patir d’ara serà de més a més. Hi ha una dita ben catalana que diu que el temps sempre deixa a tothom en el seu lloc i, per tant, crec que el teu és el d’ALCALDE.

  Gràcies també Mia, per tot el que en aquests mesos de treball ens has ensenyat i aportat.

  OLOT, UN PAS ENDAVANT

 2. Anonymous ha dit:

  Avui dia l’esforç desinteressat, la il·lusió, la capacitat de treball i diàleg són un bé molt escàs.
  Una oferta així tindrà més aviat o més tard la seva recompensa

 3. Anonymous ha dit:

  Las últimas noticias sobre Ciutadans:

  http://ciudadano-ubu.blogspot.com

  La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

  EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

  http://ciudadano-ubu.blogspot.com

  El Blog del Ciudadano Ubú

 4. joan de la salut ha dit:

  Doncs noi,mig Olot està d’acord amb en Trincheria,peró no el votaràn perqué és del Pp.Cal ser valent i fer un pas cap al conservadurisme,que és el que el poble vol.Àdhuc els inmigrants de st.Roc.Canvis?no.Retornar al principi i conservar-ho.I després,sobretot,endreçar i fer les coses amb bon gust,que hi ha molta obra potes enlaire,i molt dissenyador de tercera.I compte amb en Tané i amb en Craters,que son ximples.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *