Entrem en la recta final de campanya d’aquestes eleccions. Durant aquests primers 10 dies he anat a molts llocs, he parlat amb moltes persones, he visitat barris, … i a pertot m’he sentit molt ben tractat. Només un petit detall m’ha preocupat. No veig la mobilització que mereixen aquestes eleccions ni les ganes d’anar a votar que és mereix la nostra ciutat.

Sovint, en gent propera a Convergència i Unió, he sentit el comentari de “perquè anar a votar si desprès els que perden s’ajunten i governen”. Aquest ha de ser un motiu de més per continuar fent sentir la nostra veu i les nostres opinions, per mobilitzar la família, els veïns, els amics, els companys de feina, … i fer-los saber que ens sentim absolutament preparats per governar i amb l’energia suficient per afrontar tots els reptes que això representa. Ens cal, però, la vostra confiança i el vostre vot, així com el de totes aquelles persones que us demanava que mobilitzeu.

Per tancar la campanya, a Olot, aquesta setmana hi ha dos actes prou importants, pels que demano el vostre interès i el vostre suport. Dimarts, organitzat per Olot TV, radio Olot i el Punt hi haurà el debat entre els cinc candidats. Estigueu atents, doncs tinc l’absoluta confiança que sabré presentar les nostres propostes i contrastar les actuacions de l’actual equip de govern socialista que des de fa vuit anys té la nostra ciutat.

Per l’altre acte, us demano el vostre compromís i mobilització. Dijous, a les 8 del vespre farem l’acte final de campanya al Teatre Principal. Volem omplir el Teatre per fer saber a tothom que els diferents alcaldables de CiU estem junts i preparats per afrontar les eleccions, que estem a punt per governar en els nostres pobles i ciutats i que entre tots farem que Olot i La Garrotxa facin el PAS ENDAVANT que nosaltres proposem.

Us hi esperem a tots !!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *