Des de fa pocs dies estem en plena campanya electoral. Hi ha molt bon ambient, sensació d’optimisme i molta il·lusió entre la gent que ens movem al voltant de la candidatura que, ben segur guanyarà les properes eleccions del 27 de maig, és a dir LA NOSTRA, la de tots aquells olotins i olotines que pensem que és imprescindible que OLOT faci el PAS ENDAVANT que proposem des del nostre eslògan.
Crec que a ningú se li escapa la necessitat de mobilitzar a totes aquelles persones que tenim un sentiment comú en vers Catalunya i que en moltes comtesses electorals fan confiança a Convergència i Unió. A aquelles persones que entenem la societat, el model econòmic, la vida cultural, … d’una forma semblant i que fa pocs dies varen fer confiança a l’Artur Mas i a la gent de Convergència i Unió d’una forma majoritària en la nostra ciutat. Volem que totes aquestes persones coneguin el nostre programa electoral, necessitem que creguin en la nostra proposta i en el nostre equip, que puc assegurar-vos que està format per gent compromesa en treballar per Olot. Crec que el punt més decisiu del proper dia 27 serà aconseguir la mobilització de tots aquests olotins i olotines.
A canvi nosaltres oferim el compromís de treballar amb il·lusió i dedicació per la nostra ciutat, de fer propostes que ajudin a millorar la qualitat de vida dels olotins i les olotines, de ser presents en la vida ciutadana i d’estar al costat de tots els emprenedors i de totes aquelles persones o entitats que tenen iniciatives i que necessiten suport. Estem convençuts que les societats avancen per l’impuls de la societat civil i nosaltres ens proposem recolzar-la i ens comprometem a no voler substituir-la per més èxit que tingui una iniciativa.
D’una cosa sí que estem satisfets: Hi ha unanimitat, excepte amb el PSC, que s’ha de canviar la manera de governar Olot. Que s’ha de governar comptant amb la resta de partits polítics, que s’ha de fer costat al teixit associatiu de la ciutat, que és molt ric. Comptar amb la participació ciutadana és acceptar que hi ha persones que pensen diferent i que a vegades ells tenen raó i nosaltres som els equivocats, o dit d’un altre manera que no hi ha blanc o negre, si no que, gràcies a Déu, hi ha molts grisos que enriqueixen les decisions que des del govern de una ciutat s’han de prendre cada dia.
Nosaltres estem convençuts que a partir del 27 de maig governarem Olot i ens comprometem a fer-ho des del diàleg, el respecte, i el “picar l’ullet” buscant complicitats amb tots els olotins i olotines. Podeu estar ben segurs que ho sabrem fer.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *