Per un Olot en ple procés de canvi calen propostes que aportin solucions, que marquin objectius, que facin saber al teixit associatiu de la ciutat que estem al seu costat, que il·lusionin als emprenedors per tal de que amb els seus projectes, el treball i l’esforç de moltes persones generem més riquesa.

Propostes que ajudin, de veritat, a les famílies, especialment a les que han d’atendre a alguna persona amb dependència, en la línia de “cuidar al cuidador”, propostes perquè totes aquelles persones grans que vulguin seguir vivint a casa seva amb dignitat, ho puguin fer.

Propostes que “piquin l’ullet” als joves, tot oferint avantatges per si volen quedar-se a viure a Olot, com demostrar el nostre suport a totes aquelles famílies que necessiten una plaça de llar de infants pels seus fills i als que no podem dir que quan ja no ho necessitin trobarem la solució. L’ajuntament ha d’estar al seu costat i, de immediat, assumirà una part del sacrifici econòmic que ells han de fer.

Propostes en el camp de l’art i de la cultura que facin d’Olot una ciutat atractiva pels visitants i que ofereixi espectacles i activitats culturals a l’alçada del que aspiren els seus habitants. “Art i Natura per fer d’Olot una ciutat més atractiva”.

Propostes per tal de que els olotins i olotines vegin l’administració local com un grup de persones que treballa per ells, que treballa per fer més fàcil el dia a dia, que treballa per tal de que els olotins trobin suport en aquells moments que ho necessitin, i especialment propostes que marquin l’objectiu de redissenyar l’administració local per tal de facilitar la relació entre els ciutadans i el consistori, posant el ciutadà com a centre de les totes les actuacions.

A Convergència i Unió ens hem marcat aquest objectius i són més de 300 les propostes pensades per governar Olot. Estem molt orgullosos del resultat d’aquests mesos de treball i ara mateix el nostre principal objectiu és que aquestes propostes arribin a tots els olotins i olotines per tal que puguin saber quin és el nostre pla per l’Olot dels propers anys. És per això que hem pensat que fora bo penjar-les dividides per temes en aquesta web, les podreu trobar a continuació d’aquest post. Estem convençuts que totes elles seran valorades i apreciades pels olotins i olotines i, com a conseqüència d’això, ens portaran al govern de la ciutat.

Olot, un pas endavant!

1. Benestar social i suport a les famílies olotines
2. Desenvolupament econòmic i social d’Olot
3. Reforçament de la qualitat democràtica i foment dels valors ciutadans
4. Oci i cultura a Olot
5. Immigració
6. Educació i formació
7. Els barris de la ciutat
8. El nucli antic d’Olot
9. Desenvolupament sostenible
10. Societat del coneixement
11. Salut, joventut i esports
12. Seguretat ciutadana i protecció civil
13. Les nostres 100 principals propostes
14. Índex i crèdits

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *