Ja han passat les eleccions municipals que han centrat gran part dels nostres esforços en els darrers mesos. Personalment vull agrair el suport rebut per part dels ciutadans i ciutadanes d’Olot que ens han fet confiança i, també, a tots aquells que aquest passat diumenge varen exercir el seu dret a vot. GRÀCIES per fer possible que CiU d’Olot hagi fet un pas endavant!

Des de Convergència i Unió fem una valoració molt positiva dels resultats que vàrem obtenir i del suport que ens han donat els ciutadans. Malgrat això, no cal que us diguem que la baixa participació no ens ha deixat del tot satisfets.

Ens sentim molt il·lusionats pel recolzament, l’ajuda i el treball rebuts per part de moltíssima gent que ha col·laborat perquè la nostra candidatura tingués un projecte seriós i alternatiu per a la ciutat. Molt il·lusionats per la mobilització de molts militants que al llarg dels darrers mesos ens han acompanyat en les nostres visites al barris i en les reunions amb entitats i associacions per preparar un programa que respongués a les necessitats, esperances i il·lusions col·lectives de la gent d’Olot. Hem pogut notar el suport de molts ciutadans que coincideixen amb les nostres prioritats i que creuen, com nosaltres, que fa falta que Olot faci un pas endavant en molts camps.

Per tot això estem absolutament compromesos a treballar en benefici de tots els olotins i olotines, a impulsar els nostres projectes, a col·laborar amb aquells que, tot i que no siguin nostres, pensem que valguin la pena i vagin en benefici de la ciutat i de les seves persones. I sobretot per recuperar l’interès i les ganes de la ciutadania a dir la seva, a participar amb les coses més pròximes, amb les de la seva ciutat.

Crec que en els propers quatre anys hem de seguir amb la feina que hem fet fins ara, implicar més gent, sumar més complicitats al projecte de CiU, estar al costat de les entitats i associacions, donar recolzament a tots els emprenedors i als seus projectes, estar atents a totes aquelles coses, petites i grans, que preocupin als olotins i olotines i convertir-nos en la seva veu al consistori. Estic convençut que estarem a l’alçada d’aquest repte i de la confiança que ens fet els ciutadans

MOLTES GRÀCIES PEL SUPORT I LA CONFIANÇA !

 

2 Responses to Moltes gràcies a tots

  1. Natalia ha dit:

    Josep Maria,

    enhorabona pel resultat, per la teva decisió de treballar ferm en el què creus i per la satisfacció que ens has donat a tots els que t’hem conegut. Com que sóc de Girona no t’he pogut votar, però sàpigues que tens tot el meu suport i amistat. Endavant Olot!!!

  2. Anonymous ha dit:

    També moltes gracies a tu Mia, per fer-nos recuperar la confiança per que tot Olot hagi fet un pas de gegant endavant.

    Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *