Fa pocs dies, en el ple del cartipàs, apuntàvem que l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat (IMPC) no havia set prou eficient en els darrers anys. El Sr. Sacrest em va contestat que la campanya electoral ja s’havia acabat i que, per ell, des de l’IMPC s’havia fet una molt bona feina. Encara va dir més, davant la nostra proposta que a Olot li convindria una regidoria específica de comerç per enfrontar els grans reptes que se li presenten, va assegurar que per les informacions que li arriben aquest important sector econòmic anava prou bé.

El curiós del cas és que, aquell mateix migdia s’havia celebrat una roda de premsa a l’IMPC, en la que varen participar la Cambra de Comerç i les autoritats locals i comarcals, entre elles el Sr. Sacrest. El motiu, presentar l’informe que sobre la conjuntura econòmica de la nostra comarca en particular i de les comarques gironines en general. I que diu aquest informe? Doncs deixa conclusions prou clares i, tal com varem fer nosaltres durant la campanya electoral, ho documenta amb xifres i dades prou imparcials i amb garanties de ser creïbles. La Garrotxa presenta una tendència a la desacceleració econòmica i el creixement econòmic que tenim és inferior al creixement del conjunt de Girona. A més, assenyala quins sectors són els responsables d’aquesta desacceleració i evidentment el comerç apareix com un dels sectors amb evolució negativa, situació que es manté en el primer trimestre del 2007. Nosaltres ho tenim molt clar: no fem el que cal en termes de promoció econòmica de la nostra ciutat i, tot i que a Olot avui en dia es viu molt bé, els signes que hem de començar a preocupar-nos per la nostra economia són cada cop més evidents.

Em sap greu que en el ple municipal no puguem debatre aspectes molt importants per la nostra ciutat, posant sobre la taula totes les dades disponibles, i que vulguin fer callar a l’oposició tractant-la d’electoralista… Però encara em sap més greu que es tanquin els ulls davant els problemes que veu tothom i que tots els grups polítics denuncien repetidament. Ja ho diu la dita: “No hi ha pitjor sord que qui no vol escoltar”. El problema és que les conseqüències les hauran de pagar els ciutadans i les ciutadanes que ja varen enviar un missatge, en forma de càstig electoral, al Sr. Sacrest, mentre ell segueix negant-se a escoltar.
 

2 Responses to L’economia a la nostra ciutat

  1. etvaigvotar ha dit:

    De moment Felicitats Mia, segueix així.

  2. Anonymous ha dit:

    Podrieu expressar una mica mes l’economia del municipi,, perque si no no es poden realitzar treballs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *