Divendres de la setmana passada, la Garrotxa i més concretament Sant Feliu de Pallerols, varen acollir la Junta directiva del F.C. Barcelona. La jornada va adquirir un to festiu i d’implicació ciutadana que alguns varen qualificar com la tercera Festa Major que celebra Sant Feliu aquest any.
Soc afeccionat al futbol de tota la vida i seguidor acèrrim del Barça, tot i que a on m’ho he passat més bé en el món del futbol ha set seguint els partits dels meus fill, Jordi i Marc, en els campionats escolars i federats que des de fa més de 15 anys segueixo cada cap de setmana. Bé ara, per qüestions d’edat del meus fills, això s’ha acabat, però queden molts records i sensacions que m’omplen absolutament i fan que recomani a tothom implicar-se en les activitats extraescolars del seus fills. Una experiència que s’ha de viure !!!

És evident que els “cules” tenim motius de satisfacció en l’apartat futbolístic i esportiu en general, però també en altres àmbits que volia destacar. El fet de fer reunions de la junta directiva per diferents indrets del país demostra una visió i un projecte de país que trobem a faltar en molts dirigents polítics actuals. La seva determinació en lluitar contra els comportaments incívics, per més que això afectes a seguidors que sempre recolzaven a l’equip, fins i tot en moments dolents, es una altre virtut que m’agradaria veure en molts dirigents. Les prioritats han de quedar molt clares i el civisme s’ha de promocionar i el seu compliment s’ha d’exigir.
No obstant, una de les coses que més m’agrada de l’actual junta directiva del Barça és el seu compromís en la defensa de la llengua, de la cultura i del país. És molt important que la societat civil agafi la bandera de la defensa de la nostra identitat, sobretot en moments en que, en institucions molt importants del país, sembla que el nostre sentiment nacional es considerat més com una molèstia que com un dels valors bàsics a promoure i com un dels eixos que els ciutadans esperen de l’acció dels seus dirigents.
I a mi personalment m’enorgulleix que en aquesta Junta, que defensa el civisme, un model de país basat en el territori i el sentiment nacional de Catalunya, hi hagi un molt bon amic, en Jan Boix, amb el que hem compartit molts matins de dissabte en pràcticament tots els camps de futbol de les comarques gironines.
Enhorabona Jan i a tota la Junta i tal com vàrem cridar ben fort a Sant Feliu: “Visca el Barça i Visca Catalunya LLIURE!”
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *