Sempre hem defensat que la promoció econòmica d’Olot és una prioritat que no es pot deixar de banda. Sembla que el model econòmic va canviant i que el turisme de natura apareix com una de les fortaleses en les que ens haurem de recolzar. I ben segur que hem de saber aprofitar qualsevol oportunitat per donar a conèixer la magnificència del nostre territori.
Nosaltres venim proposant que la Fira de Sant Lluc sigui un element bàsic en la promoció de la ciutat i que es converteixi en un referent en el món del turisme de natura, a on tots aquells professionals que treballen en aquest sector, des de la restauració, a les cases de turisme rural, o les persones dedicades al món dels esports lligats a la natura com el senderisme o la bicicleta de muntanya entre d’altres, puguin trobar-se, posar en comú les iniciatives i les estratègies que cada regió posa en practica i, com a resultat millorar la eficiència d’un sector que serà bàsic en el futur de la nostra ciutat.
De moment no sembla que els organitzadors de la Fira de Sant Lluc vulguin fer-nos massa cas, però nosaltres seguirem fent propostes que serveixin per millorar Olot i les condicions de vida dels nostres conciutadans.
Fins que no tinguem una fira o l’entitat que serveixi per promocionar la nostra comarca, hi ha altres alternatives que cal aprofitar i per això se m’ha acudit que seria bo participar en el concurs http://www.10meravelles.cat/ i votar a favor del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa. Jo estic convençut que les nostres contrades són una de les meravelles que te Catalunya en el seu territori i segur que molts catalans hi estaran d’acord.
Per votar connecteu-vos a http://www.10meravelles.cat/alta.asp?idioma=CAT. Animeu a companys i coneguts doncs necessitem el recolzament de tothom!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *