Ningú podrà negar que la preparació i la campanya que vàrem fer per presentar-nos a les eleccions municipals del 2007, modèstia a part, va ser una feina ben feta. Fins i tot els nostres companys socialistes de l’ajuntament d’Olot han assenyalat aquesta feina com una de les causes dels resultats que vàrem aconseguir el passat mes de maig. Jo penso que hi ha altres causes, però us puc ben assegurar que vàrem fer un esforç d’anàlisi del que passava a la nostra ciutat i un minuciós treball de concreció de les nostres propostes en un programa electoral, que vàrem repartir àmpliament per la ciutat i fins i tot a la resta de partits que es presentaven a les eleccions.

Per mi, una de les propostes més compromeses, per la dificultat que comporta la seva aplicació, és el canvi de model d’administració que estàvem i estem disposats a impulsar. Crec que el ciutadà usuari ha passat a ser un ciutadà client que exigeix, amb tot el dret, ser atès amb eficiència, evitant desplaçaments inútils i visites repetides, gaudint d’uns serveis de qualitat i que, com a conseqüència de tot això, se senti satisfet del que aconsegueix quan precisa alguna cosa del seu ajuntament. Fèiem un seguit de propostes que, degut al paper que ens ha tocat jugar al consistori, haurem d’aplicar més endavant …, però sí que hi ha algunes coses que podem fer actualment, i això és el que volem fer divendres.

Tal com us deia, un dels trets fonamentals del nostre programa era el canvi de model en l’administració municipal i en aquest context ens comprometíem a donar comptes públicament de la nostra feina. Doncs bé això és el que intentem fer i farem divendres. Hem convocat als olotins a una conferència i col·loqui per explicar la nostra experiència del primer any de mandat, la valoració del moment que viu Olot i les aportacions que ha fet CiU, tant pel que fa a propostes com a actituds que hem pres davant de fets concrets, com potser la nostra abstenció davant el pressupost municipal del 2008, i explicar i raonar aquestes decisions. Hem preparat una xerrada amb fotos i imatges que il·lustrin les nostres paraules i que crec que faran més amable aquesta iniciativa i estem segurs que tots els que vulguin venir podran entendre molt més bé el perquè prenem determinades actituds o denunciem públicament determinades mancances i això, siguin o no de la nostra manera de veure Olot, segur que serà bo per la ciutat.

No cal dir que tots hi esteu convidats i que espero poder-vos saludar personalment a la sala d’actes de l’Orfeó. Fins divendres!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *