Un dia o altre havia de passar, i va passar en aquest pont de l’1 de maig, de temps estiuenc i de descans per molts de nosaltres.

El Club Patinatge Artístic Olot competia a Alemanya pel campionat d’Europa de patinatge artístic en grups de xous grans i, com sempre, eren les favorites per guanyar el títol. En això de l’esport, una circumstància inesperada que passa en un segon, pot canviar-ho tot. I així va ser, quedant cinquenes d’Europa, que no està malament. Segur que són moments de decepció i de tristesa per qui ha dedicat esforç, sacrifici i molts dies d’entrenament per arribar fins aquí. Segur que aquests sentiments passaran i altres reptes vindran a substituir aquest campionat i a motivar tot el club que ben segur no tardarà gaire en tornar a aconseguir èxits esportius.

No obstant, més enllà d’això, del que volia parlar i volia expressar públicament és del meu orgull com olotí del que és i representa el C.P.A. Olot per la nostra ciutat i per Catalunya. No és només que passegin el nom d’Olot i la senyera per tot el món aconseguint èxits i reconeixements, sinó que, tal com vaig dir en el ple de l’ajuntament en el que es va decidir concedir-los la medalla de la ciutat, tenen una intervenció molt important en la formació de molts joves de la nostra ciutat i de la nostra comarca.

Els ensenyen sacrifici, doncs sense sacrificar-se i entrenar durament, no s’aconsegueixen aquest resultats i, com en gairebé tots els àmbits de la vida, si tu no hi poses de la teva part, ningú et regala res. S’acostumen a ser responsables, a complir amb allò que se’ls demana, a que sí han pres el compromís d’assistir als entrenaments no poden deixar d’anar-hi si no hi ha una causa realment important. Ens demostren que amb la cultura de l’esforç es pot arribar molt lluny i ben segur que això els ajudarà a enfrontar, amb més probabilitats d’èxit, les dificultats que al llarg de la seva vida se’ls presentaran. Ens ensenyen a tots plegats que per alt i inabastable que sembli un objectiu, si t’ho proposes amb seriositat i amb convicció, pots aconseguir-ho.

Segur que podria seguir destacant altres mèrits i virtuts que fan que tots els olotins i olotines ens en sentim orgullosos que vulguin patinar representant un club de casa nostra, que tots els garrotxins i garrotxines volem que segueixin com fins ara, doncs estem molt cofois de fins a on han arribat i estem convençuts que arribaran encara més enllà, i que tots els catalans i catalanes estem molt contents de com han representat el país i de com han honorat la nostra senyera en tots els actes i competicions que han participat.

Per tot això, patinadores més que mai, C.P.A. Olot per sempre.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *