En tots els àmbits de la vida pots trobar persones de tota mena. Amb uns hi lligues més que amb altres, però n’hi ha uns quants que, a més d’entendre-t’hi, es fa impossible no estimar-los. És més, aquest sentiment és comú en la majoria de persones que tracten amb ells.
A la Garrotxa tenim unes quantes persones d’aquesta mena i, tristament, n’acabem de perdre’n un de molt especial. Amant de la terra, defensor del país, de conversa fàcil i tracte afable i natural, en Ramon Sala feia que valoréssim una mica més la nostra comarca a través de les seves iniciatives, que entenguéssim molt més clarament el significat de servir el país i defensar la nostra cultura i les nostres tradicions, i que ens quedes molt clar quina és l’actitud correcte d’un militant d’un partit polític que ho ha set tot i que ara ocupa llocs allunyats de la primera línia.
Personalment sempre estaré agraït pel seu suport i entusiasme al voltant de les iniciatives i accions que vàrem organitzar a Olot, per aconseguir un repte que m’hauria agradat celebrar amb ell i que no és altre que guanyar l’alcaldia d’Olot. Estic convençut que ho aconseguirem i també estic segur que, des del cel, se n’alegrarà i ho celebrarà amb tots nosaltres.
Fins sempre Ramon.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *