Ja fa uns dies que ha passat el Congrés de Convergència i tinc ganes de posar, en un post, les meves sensacions i conclusions del moment que viu el partit, desprès de passar el cap de setmana submergit en les interioritats i els projectes de la nostra organització.

D’entrada destacar com a molt positiva, la iniciativa de fer una taula de blocaires i les reflexions que varen sorgir d’aquesta trobada. Crec que CiU te un espai ben guanyat en la blogosfera, amb un clar suport des del partit, amb gent molt jove que hi treballa amb encert i amb una posicionament molt clar per part dels responsables, en torn a l’eficàcia i l’eficiència de les T.I.C. en el món de la política com a eina per difondre idees i propiciar el debat.

Pel que fa més concretament a l’acció política vaig constatar molta confiança en el nostre projecte, ple suport als nostres lideratges i molta implicació i ganes de col·laborar en tirar endavant les propostes aprovades en el Congrés, amb la seguretat que no tardarem gaire en retornar al govern de la Generalitat. El ple convenciment de que, sense molt treball i esforç per part de tots els militants i amb una elevada dosi de capacitat de sofriment, no serà possible fer realitat els nostres propòsits o dit d’un altre manera, ningú ens regalarà res sinó que ens ho haurem de guanyar.
Ple suport a la defensa de la nostre identitat nacional i a la nostra voluntat d’aconseguir un país normal, sense deixar de banda la voluntat de millorar les condicions de vida de tots els ciutadans.
La meva opinió és que això està ben encaminat, doncs sí tens les idees i l’equip amb un bon lideratge, qualsevol objectiu es pot aconseguir, i nosaltres els aconseguirem
 

2 Responses to Reflexions entorn al Congrés de CDC

 1. Anonymous ha dit:

  Em sap greu posar-ho al teu bloc ja que no hi tens tota la culpa; però cada vegada la política catalana fa mes fàstic. Catalunya està molt malament Tenin problemes de tot tipus i més… I vosaltres, els polítics (tots) esteu de congresos i ósties que no serveixen per res. Ja comença a ser hora que toqueu de peus a terra i comenceu a resoldre alguna cosa. Si de veritat teniu “poder” i força per fer-ho,(cosa que dubto) i això “si” que em donaria la rao.

  Salutacions,
  Xavier Bonaventura
  La Vall de Bianya

 2. Josep M. Corominas ha dit:

  Estic convençut que, des de fa temps, el prestigi de la política i dels que s’hi dediquen és molt baix, i des d’aquest punt de vista és com surten comentaris com aquest, que no comparteixo. Penso d’entrada que és injust posar a tothom en un mateix sac, i molt més exigir el mateix nivell de responsabilitat als que tenen la responsabilitat de govern dels que no. Qui governa té els mitjans per emprendre accions i posar en marxa iniciatives que ajudin a solucionar problemes o a oferir alternatives per tal de que la societat sigui cada cop millor. Tot i això, de varetes màgiques no n’hi ha i de problemes i de reptes n’hi haurà sempre, en una societat tant complexa i diversa com la que ens ha tocat viure.
  M’agrada dir que soc un metge anestesiòleg que temporalment vol dedicar-se amb il•lusió a la seva ciutat i per tant a la política municipal, i he de dir que de moment el tracte que he rebut de ciutadans i institucions és ben allunyat del que es desprèn d’aquest comentari. A on he anat m’he sentit ben rebut i millor tractat, amb ganes de parlar de problemes però encara més de solucions i de propostes per millorar la nostra ciutat i de fer-la més agradable i eficient per tots aquells que volem formar part d’aquesta comunitat que anomenem Olot i per extensió a La Garrotxa i a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *