A Olot, a la Garrotxa i a Convergència estem molt tristos. En pocs dies hem perdut dos col·laboradors molt valuosos i dels que trobarem a faltar.

En l’últim post us parlava d’en Ramon Sala (a.c.s.) i avui també vull fer quatre ratlles sobre un altre militant de Convergència que ens ha deixat, d’aquells militants que sempre fan feina de cares endins, que fan aquella feina impagable que finalment és la que fa anar bé a les organitzacions, que sempre aporten i sumen. I això no ho feia només a Convergència sinó que treballava en entitats i iniciatives de les que fan d’Olot una ciutat amb una excel·lent societat civil, de la que tots en podem gaudir.

En Miquel Gou va ser un gran olotí, dels que ben segur trobarem a faltar en molts àmbits. Això sí, la cavalcada dels Reis de l’Orient a Olot comptarà amb una estrella molt brillant, que ben segur farà que uns olotins molt especials, com són els nens, tinguin una festa a l’alçada de les seves il·lusions i somnis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *