Avui, a Olot comença la festa major i, tot i les amenaces que ens arriben per part dels que entenen del temps, ens preparem per viure uns dies de gresca, de faràndula, de passejar per tots els racons del centre de la nostra ciutat i saludar amics amb els que feia temps que no coincidíem. Valgui des d’aquí la meva invitació per tots aquells que no tinguin decidida la seva activitat per aquest cap de setmana, segur que no us en penedireu!

Però no és d’aquesta festa que volia parlar-vos en aquest post sinó de que en preparar l’anterior, em vaig adonar que el “blogger” m’avisava que aquest és el que fa cent des que vaig obrir aquest blog uns mesos abans de les eleccions. Crec que això mereix una festa de celebració, a traves de la xarxa, però festa a la que esteu tots convidats. De fet, per mi aquesta festa consisteix en revisar la meva relació amb la blogosfera i he començat per consultar les estadístiques de la meva pàgina personal. Els resultats m’han donat una segona alegria, doncs resulta que amb aquests gairebé 2 anys he tingut més de 18.000 visites, amb una mitjana de més de 700 accessos mensuals. La gent hi ha entrat des de moltes vies diferents i, especialment m’ha sorprès les visites a partir de cerques al Google. Sobre els visitants, també n’hem tingut de tots tipus, grans, joves, companys d’equip i també els meus companys de l’equip de govern socialista a l’ajuntament d’Olot m’han fet algun comentari en relació al que deia en algun post. Modèstia a part, em consta que té bastant d’èxit a l’ajuntament! 🙂


Personalment també m’ha aportat moltes coses, des de l’autodisciplina de penjar un post cada setmana, preferentment en relació a temes d’Olot, a l’esforç de pensar com explicar el que vull dir i buscar les paraules més adients per fer-ho en aquest entorn, en un joc mental que t’acaba enganxant. A més, m’ha fet entrar en relació amb gent molt diversa: alguns a través dels comentaris, ja siguin al bloc o via e-mail. També t’obliga en certa manera a revisar el que es diu i com es diu en altres blogs i d’alguna manera confirmar que una mateixa cosa és pot mirar i expressar de forma molt diferent.

En definitiva, estic molt content del blog perquè crec que m’ha ajudat a créixer com a persona i sobretot perquè crec que ha ajudat a fer més fàcil la comunicació amb els milers d’olotins i olotines que, sigui per la via que sigui, algun dia han dedicat uns minuts a llegir les meves reflexions. Gràcies per dedicar uns moments a llegir-me!

 

One Response to Endavant amb la festa !

  1. Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit:

    Moltes felicitats,
    Per la festa i pel blog, espero que ambdos siguin com desitges, i que tinguin molts visitants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *