Aquesta setmana he anat a la sessió inaugural del curs 2008 – 2009 a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot. Ja és el segon any que hi vaig i cada vegada m’agrada més tot el que veig i sento en aquest acte.
Veure la sala d’actes de l’antic cinema Núria ben plena de joves per assistir a una conferència sobre disseny gràfic és un punt important per l’Escola i per la ciutat. Escoltar una conferència en la que s’esperoni a innovar, a ser atrevit, a confiar en la teva capacitat professional i creadora, a saber dir no sí no estàs d’acord amb els condicionants d’una feina és molt positiu per l’Escola i la ciutat.
Dia a dia estic més convençut que aquesta Escola ha de ser un element bàsic en el futur d’Olot i del nostre centre històric i és fa urgent trobar la forma de donar-los un cop de ma per solucionar la seva manca absoluta d’espai, que actualment està sobreocupat, per fer front a projectes tant necessaris com poder comptar amb un centre de documentació i biblioteca que compleixi amb els mínims que avui en dia hem de demanar a un servei com aquest, o poder seguir ampliant la seva oferta d’estudis als joves de molts diferents àmbits que tenen interès per estudiar a Olot i en aquest centre.
CiU d’Olot hi apostarà sense cap dubte i estem segurs que no tardarem massa temps en aconseguir l’Escola d’Art i Disseny que ben segur el seu claustre demana i la ciutat necessita.
 

One Response to L’Escola del Carme i el futur d’Olot

  1. Anonymous ha dit:

    No sigueu ximples i us quedeu el deute del dat pel sac del psc.No us presenteu a les propères eleccions.No tolereu que embrutin el nom d’Olot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *