Hi ha actes en que et sents satisfet de participar-hi. Dijous passat, abans del ple, varem fer un petit homenatge a en Marc Prat i en Xavier Porras pels seus èxits esportius. En Marc és campió del món de Biketrial, té 15 anys i un futur importants en l’esport del trial. En Xavier va aconseguir una medalla en els jocs paralímpcs de Beijing i com podeu suposar té una discapacitat visual.

Crec que més que reconèixer l’èxit esportiu, que també, el verdader motiu d’aquest homenatge és per l’esforç que han demostrat per aconseguir aquests objectius, o per la capacitat de sacrifici que ben segur és necessària per enfrontar reptes d’aquesta alçada. També per l’ambició de fixar-te objectius importants en la teva activitat diària.

Esforç, capacitat de sacrifici i ambició són valors que necessita el nostre país per part dels seus ciutadans i en Marc i en Xavier ens han demostrat que si els apliquem en la nostra activitat diària, podem ser capaços d’assolir reptes que habitualment ens semblen somnis inabastables.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *