A Olot estem d’enhorabona ! De fa un temps, però batejat el passat cap de setmana, comptem amb un nou membre de la nostra faràndula que s’anomena “Clam”. És el gegant dels Almogàvers garrotxins, entitat que va néixer com a penya del Barça, però que actualment està plenament integrada en el teixit associatiu de la nostra ciutat i que organitza actes, que més enllà del futbol, demostren un notable esperit ciutadà.

Sempre he defensat que un del punts forts d’Olot són les entitats i associacions i la seva vitalitat. Amb les seves activitats culturals, lúdiques, … omplen de vida els carrers i els locals d’una ciutat com Olot que ho necessita com el pa que mengem. Demanem que els joves trobin motius per quedar-se a viure a Olot i hem d’adonar-nos que una possible solució passa per aquestes entitats i les seves accions. Per això ens va semblar molt indicat que l’Artur Mas en la seva visita a Olot és reunís amb alguns d’ells i que fossin els representants d’aquestes entitats que triessin els temes i preguntessin obertament sobre tot allò que els preocupa. Igualment per això, en el nostre programa electoral portàvem propostes com la de confiar-los-hi aquest hotel d’entitats que tant necessita la nostra ciutat i que desgraciadament no forma part de les prioritats de l’equip de govern socialista d’Olot. Sincerament crec que la solució de molts dels problemes que pateixen entitats i associacions és fer-los confiança, deixar-los gestionar determinats serveis municipals que, amb la frescor que dona el seu funcionament habitual, aconseguiran que el servei sigui més eficient i encara els hi sobraran diners per finançar les seves activitats.

Potser haurem d’esperar una mica per comprovar-ho, de moment donem la benvinguda a en Clam, que sembla que ha arribat amb el pa sota el braç i sinó només cal observar com juga el Barça i la baba que ens cau a tota la “culerada” pel joc de l’equip de futbol. Que no s’espatlli !!!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *