Aquests dies de Nadal han set, més que mai, dies de casa i família, en part perquè els dies ja hi conviden i en part per la nevada que va caure el dia de Sant Esteve i que a Olot i a La Garrotxa ens va afectar plenament.

Hi ha molts ciutadans que pensen, i així ens m’ho han fet arribar, que els serveis públics no han estat a l’alçada pel que fa a la resolució dels problemes que aquesta tempesta ha provocat, doncs a les dificultats per circular pròpies de la neu, s’hi ha afegit la caiguda de branques i arbres en un número molt més alt del que és habitual i el tall de la llum que ha durat moltes hores i que ha deixat desemparats i sense calefacció a molts garrotxins en uns dies de fred intens. A tots els hi he dit que s’han de tenir en compte circumstàncies que fan especial aquesta nevada: Gran quantitat de neu, neu molt pesada i que ha fet moltes destrosses, just al mig de quatre dies de festa, … però més enllà de les triomfalistes manifestacions d’algun regidor de l’equip de govern, penso que es fa necessari revisar el pla d’actuació en situacions de neu que té el nostre ajuntament, doncs cada cop que neva hi ha un important alteració de la vida ciutadana.
Tot i això, avui és fí d’any i el que toca és desitjar-vos un 2009 ben ple de salut i felicitat, desig que acompanyo d’un parell de fotos d’Olot nevat, que ben segur interessarant a tots aquells que no varen poder viure la nevada en directe ! FELIÇ 2009
 

3 Responses to La neu de Sant Esteve i el 2009

 1. Anonymous ha dit:

  és possible fer una estació d’autobusos que ha costat una milionada,i diumenge al vespre no estàn oberts els lavabos??.La neu dificulta,és cert.Peró crec que dificulta més la mala educació,la poca educació o la nul.la educació de la gent.Tot hom té l’obligació de netejar el tros de davant de casa.Per caritat,per urbanitat o simplement per l’egoïsme que nos sigui l’avi de casa qui es foti morros per terra.Tants romanços,solament serveixen per tocar els pebrots al poble.I malversar fons,que d’aixó en semblen experts.

 2. Ciutadans pel canvi (jeje) ha dit:

  Em sap greu, però no estic d’acord amb tu, anònim. Jo tinc l’obligació de netejar-me el tros de davant de casa?! No pago IBI? o sortida de vehicles? sinó en trec contraprestació en forma de servei es converteixen en una mena d’impostos revolucionaris. Si hagués vist sal a les voreres o llevaneus al meu carrer, m’haurien vingut ganes de sortir amb la pala!
  Però per a mi, especialment en la nevada del 26 de desembre, l’actuació de l’Ajuntament no va estar a l’alçada.
  Potser ells diuen que va ser l’adequada, però si així ho creiessin realment no haurien rectificat les actuacions en la nevada de Reis. En aquesta segona sí que des de primera hora netejaven carrers i voreres! Aprendre i rectificar és de savis, sí, però admetre els errors és de persones nobles i honrades.

 3. Josep M. Corominas ha dit:

  Docs veus, jo estic d’acord amb ciutadans pel canvi. De fet em considero un ciutadà pel canvi a Olot !
  Pel que fa a les nevades em sembla indiscutible el canvi entre la nevada de Sant Esteve i la de Reis, i això m’agrada. Crec que tota nevada comporta molèsties pels ciutadans però l’administració ha de donar respostes, no pel tema dels impostos sinó perquè donar respostes a les necessitats del olotins és l’obligació del nostre ajuntament.
  Ànims, que això de ciutadans pel canvi a Olot m’ha alegrat la vetllada !
  Gràcies pels comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *