La societat del benestar té en la sanitat un dels seus pilars més valorats. A Catalunya, durant molts anys, varem gaudir d’un model sanitari que era de referència, tant pel que fa a les diverses regions i nacionalitats espanyoles com per diferents països d’Europa, ara bé, aquest model privilegiat ha anat decaient, ofegat per la manca de recursos tant humans com econòmics. És cert que la ciutadania continua valorant molt positivament l’assistència rebuda, però entre els professionals que hi treballem hi ha un estès sentiment de neguit, tant per la situació actual, que molts pensem que està excessivament lligada a una visió economicista i molt burocratitzada del sistema, com especialment pel futur de tot el sistema.

Crec que des de Convergència, que compte en moltes de les persones que varen crear i impulsar l’actual model, hem de ser capaços de debatre àmpliament aquest present i aportar solucions de cara al futur i estic convençut que la Sectorial de Sanitat es una eina eficient per treballar-hi. Personalment sempre he considerat l’àmbit sanitari com la meva segona casa, en la que m’he sentit plenament realitzat com a professional que treballa en primera línia de l’assistència. Ara Convergència Democràtica de Catalunya m’ofereix la possibilitat d’impulsar aquesta sectorial en l’àmbit de les comarques gironines i de integrar-me en el Secretariat a nivell de Barcelona i em comprometo a treballar en un camp que, com he dit abans, considero com a propi. Segur que hi ha diversos mitjans per seguir la feina d’aquesta sectorial però us recomano seguir-la a traves del bloc de la sectorial que podeu trobar a http://www.nostracatsalut.blogspot.com/.
La salut és molt important i crec que tots hem de ser capaços d’aportar-hi els nostre esforç per tal de que la feina dels hi treballen dia a dia sigui el més eficient possible i especialment per que les catalanes i els catalans gaudeixin del màxim benestar físic i mental, tal com defineix la OMS el que s’ha d’entendre quan parlem de salut.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *