Sempre que em reuneixo amb gent de les diverses entitats i associacions de Olot i comarca me n’adono de la seva vitalitat, i em repeteixo que una fortalesa com aquesta no pot quedar desaprofitada. De fet, cada dia estic més convençut que una de les funcions bàsiques de l’administració és saber escoltar-los, fer-los evident que estem al seu costat i facilitar-los la realització dels seus projectes i iniciatives.

En pocs dies m’he relacionat amb gent de quatre entitats i volia fer pública la meva admiració, tot explicant ràpidament els seus projectes o les seves realitats. Varem reunir-nos amb els “amics del tren d’Olot” que ens varen il·lusionar amb projectes que van més enllà d’una simple afecció sinó que poden formar part del futur de la ciutat. El C.I.T. va presentar el cartell dels vint anys de carnaval a Olot, celebració que alguns anomenen la segona festa major d’Olot i que omple els nostres carrers de garrotxins i visitants. Les patinadores de CPA Olot van guanyar el campionat provincial, i tal com vaig comunicar-li al seu president, estic segur que és l’inici d’un camí que els portarà assolir molts èxits que contribuiran a donar renom a la nostra ciutat. I la U.E. Olot porta una trajectòria en la lliga que supera a la del mateix Barça, amb èxits i reconeixements per part de seguidors i adversaris.

Parlar d’alguns sempre representa oblidar altres que tenen mèrits iguals o superiors per aparèixer en aquest comentari, però crec que com exemple serveixen per reafirmar el meu convenciment i el de tota la gent de CiU, que només es pot governar estant al costat d’entitats i associacions i de les iniciatives que surten del teixit associatiu de la ciutat. Enhorabona i a seguir amb aquesta empenta !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *