Fa pocs dies a Olot varem presentar els projectes que s’han de finançar pel Fons Estatal d’Inversió Local, el famós pla del Sr. Rodriguez Zapatero que ha de fer front a l’augment de l’atur tot ajudant als ajuntaments a fer obres en la seva ciutat.
La presentació, igual que tota la dinàmica que hem seguit al nostre consistori, va ser especial doncs va comptar amb la complicitat i el suport de tots els grups municipals, donant una imatge que ben segur el ciutadà valora i agraeix: Davant d’una oportunitat que pot afavorir als olotins, els partits som capaços de deixar al marge les nostres diferències, fins i tot algunes prioritats, i amb el cedir – cedir que sempre comporta una negociació, arribar a acords ràpids que han fet possible que la nostra ciutat sigui una de les primeres en complir amb els tràmits administratius necessaris per sol•licitar el finançament d’aquests projectes, molts d’ells detectats com a necessitats de la ciutat en el Camina – Barris que varem portar a terme durant la campanya electoral i que escenifiquen perfectament les fotos que acompanyen aquest post. Personalment, i crec que tots els membres de l’ajuntament també, me’n sento satisfet !

Les obres presentades són obres que ajudaran a millorar la confortabilitat del olotins, doncs hi ha moltes actuacions en serveis d’aquells que fem servir cada dia, als que exigim eficiència i als que sempre es fa difícil trobar el moment per dedicar-hi recursos i modernitzar-los i ara, aquest pla ens ha donat l’oportunitat de fer-ho. També perquè una de les obres presentades ens acosta a un objectiu que des de CiU fa anys que reclamem i que és la plena normalitat de l’estadi d’atletisme, amb la finalització d’una obra que surt com a model en molts llibres d’arquitectura i que els olotins no poden gaudir-ne per que no està acabada. Espero que el temps confirmi un altre motiu de satisfacció, que serà veure com ajudem a empreses i treballadors, especialment de casa nostra, a fer front a un moment econòmic delicat oferint-los feina d’una forma ràpida.

I per acabar un desig: Tant de bo aquesta dinàmica de treball entre els grups municipals es pugues estendre a altres iniciatives del dia a dia. De oportunitats n’hi ha moltes i nosaltres treballarem, des de la nostra responsabilitat de grup majoritari de l’oposició, per tal de que això sigui així.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *