La vida d’un ajuntament, amb molts esdeveniments relacionats amb el dia a dia dels ciutadans i que no traspassen l’esfera de tot allò que és privat, és veu sacsejada amb accions i actuacions que aconsegueixen repercussió mediàtica i entrar en les converses i discussions del cafè o del mercat. A vegades són grans anuncis o petites actuacions que, habitualment des de l’equip de govern, es fan arribar als olotins i olotines. En altres ocasions som els membres de l’oposició els que fem remoure l’ambient, reclamant accions concretes o denunciant oblits o incompliments. Crec que això forma part del que n’anomenem “joc democràtic” i tots hem de ser conscients del paper que ens pertoca interpretar.

A Olot, obrir la boca des de l’oposició és sinònim d’acusacions d’estar mal informat, de propagar l’alarma entre la població o de desqualificacions personals, fins un punt, al que estem arribant actualment, i que és la recerca de “culpables”. Com no podia ser d’un altre manera, des del govern municipal reparteixen responsabilitats entre els governs anteriors de CiU, però sense dir res dels deu anys que porten els socialistes governant Olot o els cinc a la Generalitat.

M’agradaria saber que tindrà que veure amb CiU, que el Conseller Nadal anuncií públicament unes dates respecte la variant d’Olot i que desprès la realitat el contradigui, o que el Conseller Maragall vingui a Olot, prengui un compromís públic amb una obra, amb data inclosa, i desprès no el compleixi, o que el PSC d’Olot, amb evidents finalitats electorals, publiqui en el “Can Joanetes”, que es defineix com una publicació oficial del nostre ajuntament, uns terminis que desprès el dia a dia deixa en ridícul.

Doncs ja poden anar desqualificant o acusant, que la meva veu no deixarà de fer-se sentir. Per cert, acaben de posar un altre data en el punt de mira: Durant l’abril es licitarà el nou hospital i tot i la garantia de que ho ha dit el Conseller Castells (?), si hi ha incompliment a primers de maig em tornaran a sentir !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *