CDC de La Garrotxa és un partit viu, que compta amb militants i simpatitzants disposats a treballar pel seu partit, per la seva comarca i pel seu país amb un entusiasme que fa preveure grans èxits en la seva tasca, i això és per mi la principal i més positiva conclusió del Congrés que hem celebrat fa pocs dies a Olot.
Hi hauria moltes més coses a destacar d’aquest Congrés, però per mi té una especial importància el compromís que ha traspuat aquesta reunió, un compromís que el diccionari defineix com a obligació contreta per una promesa, una paraula donada, … Avui, a més de tot el que s’ha dit, hem renovat el nostre compromís a treballar per La Garrotxa i per cada un dels seus municipis, per tots els garrotxins i garrotxines, a treballar per millorar les condicions de vida dels ciutadans i a ajudar que la nostra societat sigui més justa i més lliure, tot seguint un model que defineix una manera de pensar comuna i que ens agrupa en torn de Convergència Democràtica de Catalunya.

A més, aquest compromís volem complir-lo amb la voluntat de integrar al màxim número de sensibilitats possible, d’acceptar totes les opinions i suggeriments per desprès debatre’ls, i en la mesura que sigui possible, incorporar-los al nostre projecte pel país. Volem presentar propostes, ser positius i aportar sempre idees o prioritats a les necessitats que hem detectat per la nostra comarca i aquesta va ser un altre de les feines ben fetes del passat dissabte. Sabem el que volem i tots treballarem per fer-ho realitat. Un partit viu que treballarà per tal de que Olot i La Garrotxa ocupin el lloc, dins la Catalunya moderna i, en el cas d’Olot, la tant reclamada xarxa de ciutats mitjanes del nostre país, que de sempre l’hi ha pertocat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *