Dissabte a Olot tenim congrés. El Congrés Comarcal de Convergència, una trobada oberta a tothom qui vulgui aportar idees i propostes a la feina que fem i que volem seguir fent per la nostra comarca, i podeu estar ben segurs que n’hi ha moltes de coses a fer i algunes tenen una gran importància !

Jo soc dels convençuts de que tot es pot posar en dubte, és més, de que és bo posar sistemàtica i periòdicament en dubte idees i actituds que són practica habitual en el nostre dia a dia, per analitzar-les, valorar-les i desprès d’aquest exercici, decidir sí continuem amb l’estratègia que portem fins ara o sí convé canviar i treballar d’un altre forma. Un altre acció de la que soc partidari, i que crec que ens facilitarà aquest congrés, és el costum de definir explícitament les feines que es fan i les que s’haurien de fer, i un cop definit, verbalitzar-ho i explicar-ho en veu alta, posant especial atenció als comentaris, objeccions i recomanacions que altres persones ens vulguin fer.

Segur que podria estendre’m detallant coses positives que ens pot aportar la realització d’aquest congrés, però desprès de llegir les propostes i reflexions que ens han fet arribar els ponents de cada taula, crec que el més positiu serà recomanar-vos que dissabte sigueu a la seu de CDC a Olot. Podeu estar segur que les ponències no són paraules per omplir paper, sinó que hi ha propostes serioses, raonades, atrevides i que sempre posen per davant la defensa d’un model de ciutat, de comarca i de país que il•lusiona a la gent de Convergència, però també a molts olotins i garrotxins que ens estimem profundament aquesta terra.

Podeu consultar tots els detalls d’aquest congres al link http://www.convergencia.cat/minisite_seccio.php?entities=22&type=AL&sec_ID=452 i apuntar-vos a la ponència que més us interessi.

Us espero dissabte a Olot

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *