Dilluns passat vaig assistir a la conferència de l’Artur Mas en relació al moment econòmic que ens toca viure. Volia sentir de primera mà les mesures que des del meu partit proposem emprendre, volia copsar el grau de mobilització i suport en torn del nostre líder i m’interessava valorar les sensacions i l’ambient que es respira entre la gent de CiU de cares al moment polític que viu el nostre país.

Per mi, l’Artur va exposar prou clarament tot un seguit de mesures que, ben gestionades, ajudarien a superar la crisi, i va ser prou valent com per fer-ho en un moment en que no tenia cap necessitat, com a cap de l’oposició, d’assumir el risc de fer propostes que exigeixen sacrifici per part de moltes persones. Personalment em varen semblar mesures assenyades i amb possibilitats de ser aplicades immediatament. Em va agradar escoltar en veu alta una opinió personal que m’ha provocat freqüents discussions i desqualificacions: L’endeutament i la inversió pública no són les úniques solucions sinó que no serviran de res si no som capaços de fer més eficient l’administració, de controlar i aprimar la teranyina de tràmits i normatives oficials que entorpeixen qualsevol iniciativa, i sobretot d’estar al costat i ajudar a les empreses, considerant-les elements bàsics per la generació de riquesa, i que són l’estament que ben segur ens traurà de l’actual situació econòmica.

La gent de CDC es va mobilitzar omplint de gom a gom el Palau de Congressos i en l’ambient hi havia una sensació de satisfacció per tal com s’estan fent les coses. El lideratge d’Artur Mas és més ferm que mai i en l’ambient hi vaig notar la sensació de que Convergència i Unió està perfectament preparada i a punt per assumir el govern de Catalunya, situació al meu entendre necessària i que no tardarem gaire a viure. SUPERAR LA CRISI, AIXECAR CATALUNYA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *