Només han fet falta deu dies per demostrar que el que tothom preveia era cert. Tots ens imaginàvem que obrir Bracons i no tenir resolt la travessia de Les Preses i d’Olot era un mal assumpte, no per Bracons ni per les oportunitats que representa ni per els quatre carrils que ben segur trobarem a faltar més endavant, sinó pels trastorns que ocasiona a veïns i ciutadans de La Garrotxa que han d’utilitzar el cotxe per anar a treballar, per anar a mercat o per anar al cinema. En deu dies s’han vist aglomeracions de cotxes com gairebé mai s’havien vist en la nostra tranquil·la comarca.
No acabo d’entendre els motius pels que el Govern de la Generalitat ha deixat passar cinc anys sense activar els tràmits per construir la variant d’Olot. Gairebé tots estàvem d’acord en el seu traçat, que ja comptava amb els estudis informatiu i d’impacte aprovats abans de que el primer tripartit accedís al Govern de la Generalitat. És cert que la majoria dels representants polítics del nostre ajuntament volíem que la variant fos a quatre carrils, cosa que contempla l’actual estudi recentment exposat al públic, però tots érem conscients de la necessitat de l’obre i sembla que la única excusa per explicar aquests silenci de cinc anys és que els processos burocràtics són molt llargs i que no s’hi pot fer res més. I pel que fa a Les Preses, les errades són encara més greus doncs, a més de permetre un enfrontament entre municipis veïns, la decisió sobre el traçat encara s’ha de prendre i els lentíssims tràmits b urocràtics encara han de començar.
I a tot això escoltem astorats que des de l’equip de govern socialista de l’ajuntament d’Olot se’ns recomana resignació, doncs ells ja han acceptat que no hi haurà solució fins d’aquí a quatre o cinc anys. Ara entenc una mica més la manca d’acció de la Generalitat respecte a aquesta via tant necessària ! La gent de CiU no pensem resignar-nos i farem servir tots els mitjans al nostre abast per escurçar aquests terminis. Els ciutadans de La Garrotxa s’ho mereixen !
 

One Response to I diu que hem d’esperar més !!!

  1. joan claparols ha dit:

    No estaria gens malament que anul.lesin els semàfors instal.lats al vial sant Jordi recentment.A les hores punta,com és l’hora de sortida de les fàbriques,el col.lapse és monumental.I el tùnel de Bracons no hi té res a veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *