Aquests dies Olot i La Garrotxa estan d’enhorabona. S’ha obert al trànsit la comunicació entre Olot i Vic per Bracons i crec que tots aquells, que som molts, que hem anat a provar aquesta nova via, tenim la sensació que modificarà, i molt, les expectatives econòmiques i socials de les dues comarques, que hi hauran noves oportunitats, i personalment estic convençut que les sabrem aprofitar.
Dilluns, la Generalitat va treure a informació pública l’estudi informatiu i d’impacte de la variant d’Olot. Segur que hi ha mil comentaris a fer, però evidentment és un pas endavant per poder gaudir d’una infrastructura molt necessària i que millorarà decisivament les comunicacions de la nostra ciutat.
Per últim, ahir mateix el Govern de la Generalitat ha acordat destinar una partida important per la construcció del nou Hospital Comarcal de La Garrotxa. Un tràmit que ja no té volta enrere i que ens acosta a una millora dels serveis sanitaris absolutament necessària.
Haurem de seguir treballant, controlant, posant sobre la taula determinats aspectes o presentant iniciatives per tal de que aquestes infrastructures i equipament siguin plenament operatives el més aviat possible, però avui en el meu ànim guanyen la satisfacció i l’alegria per unes notícies que fa temps que esperàvem. Que duri !
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *