Personalment tinc necessitat d’explicar que hi fem a l’ajuntament d’Olot o a CiU , tant com a regidors com a militants i com a membres dels diferents comitès que porten la vida del partit a Olot i a la Garrotxa. I avui és el dia en que hem decidit fer-ho públicament i d’una forma oberta a tothom que ens vulgui escoltar. No cal dir que m’agradaria que la sala de l’Orfeó fos ben plena – pels comentaris que m’arriben segur que tindrà un gran aspecte – i estic convençut que tots els que no podran venir tindran un motiu més que justificat.

Crec que sí volem governar Olot, i ho farem, ens hem d’acostumar a donar comptes i avui és el dia que hem escollit per fer-ho.

Fins a les 8 !

 

5 Responses to Avui és el dia

 1. Anonymous ha dit:

  Convergència i Unió i els drets del poble palestí

  El 14 de Maig el candidat de Convergència i Unió a les eleccions europees, Ramon Tremosa, va assistir juntament amb altres destacats membres de la federació nacionalista a un sopar en què es commemorava la fundació de l’estat d’Israel. Segons el diari La Vanguardia, a aquest sopar hi van assistir diferents “simpatitzants amb la causa israeliana”. Partint de la base que en Ramon Tremosa és lliure d’assistir als actes que consideri, no podem evitar fer-vos una sèrie de preguntes:

  – Per què no ha assistit Ramon Tremosa a cap dels actes organitzats per la Comunitat Palestina de Catalunya o per les diferents associacions de solidaritat amb Palestina?
  – Per què no va assistir en Ramon Tremosa o cap membre de Convergència i Unió a la l’acte de presentació de l’Associació Catalana de Jueus i Palestins celebrada a l’Ateneu Barcelonès?
  – Ramon Tremosa recolza el dret a l’auto-determinació del poble palestí?
  – Fa seves les diferents resolucions de Nacions Unides que demanen el final de la ocupació militar israeliana i la creació d’un estat palestí?
  – La postura de Ramon Tremosa representa a la de Convergència i Unió?
  – Quina és la postura de Convergència i Unió respecte al dret a l’auto-determinació del poble palestí i les diferents resolucions de Nacions Unides que demanen la fi de l’ocupació militar israeliana i la creació d’un estat palestí?
  Si els dirigents de la federació nacionalista no són capaços de respondre a aquests interrogants després de la massacre de Gaza i de l’onada d’indignació que va recórrer la societat catalana, si no són capaços de dir, com està fent de forma reiterada Barack Obama, que les colònies israelianes a territori palestí són il•legals i que el poble palestí té el dret inalienable de dotar-se d’un estat sobirà, és que han perdut el contacte amb la realitat de la societat catalana i amb la realitat política internacional. Ha arribat l’hora de saber si Convergència i Unió respecte els drets humans i nacionals del poble palestí.

  Atentament,
  Xarxa d’Enllaç amb Palestina
  (www.palestina.cat/info@xarxapalestina.org)

 2. Josep M. Corominas ha dit:

  Jo crec que Convergència ha dit públicament que està d’acord amb la creació d’un estat palestí, i sobretot a favor de la convivència entre palestins i israelians, i aquesta és també la meva opinió personal.
  Sí teniu interès en conèixer més a fons les posicions del meu partit, crec que la persona indicada amb qui heu de contactar és el meu amic Carles Llorens, encarregat de les relacions internacionals de CDC, feina que em consta que fa amb plena eficiència Habitualment assisteix a tots els actes als que se’l convida, cosa que crec no va succeir en les reunions que tu esmentes. Dit això repeteixo, la persona amb qui has de contactar és amb en Carles, a la seu de CDC del carrer Còrsega de Barcelona.

 3. Anonymous ha dit:

  I el dret del poble oloti, de poder passaejar per la vall d'en Bas i gaudir d'una ciutat que avans en deien Olot es natural, Ara es olot hi ha progues. Kina colla de hipocrites que són .

  No li ha explicat res el seu fill de la volta al món? no n'ha aprés res ? El progrés no es una carretera , aixo era al segle passat senyor meu. Amb politics de mires tan curtes com les seves haurem de marxar d'olot , gracies.

 4. Josep M. Corominas ha dit:

  Tot i que respecto la seva opinió no la comparteixo. No crec que ningú tingui que marxar d’Olot pel progrés sinó que entre tots em de fer de la nostra comarca un lloc en el que ens sentim orgullosos de poder-hi viure. Aquest és el meu objectiu i per això continuaré treballant.

 5. Anonymous ha dit:

  Estic d'acord amb el tema de les carreteres, però això de les mires curtes……… m'agradaria saber, parlant de progrés, amb quants representants del nostre ajuntament s'hi pot parlar amb aquest format de bloc ( entenc que el bloc és progrés, oi ? )Per cert, el progés i la llibertat es demostren quan ningú te por a dir el que pensa i signar-ho amb nom propi.

  Miquel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *