Han passat les eleccions europees i voldria dedicar un post a comentar els resultats que s’han produït a la meva ciutat, que clarament han set favorables a Convergència i Unió.
Tot i això, d’entrada sobta la dada de la participació. Només un de cada tres olotins han volgut exercit el seu dret a votar i a expressar la seva opinió i això evidentment no és una bona notícia. Dels gairebé 8000 olotins i olotines que varen votar, un de cada tres va confiar en Convergència i Unió i, per nosaltres això és una bona notícia. Mentre els socialistes baixaven un 7 % nosaltres pujàvem en igual proporció. És més, tot i la disminució de la participació, som la única força que augmenta el número de vots en valor absolut. Ens varen fer confiança d’una forma majoritària en 31 de les 47 taules electorals i només en dos barris molt concrets de la ciutat ens va faltar el suport que sí varem aconseguir en el conjunt de la comarca i de les comarques gironines. I parlant de comarques gironines, Olot és la ciutat amb més habitants en la que CiU va ser la força més votada.
Expressada la satisfacció per uns resultats que ens han set prou favorables, crec que també s’ha de dir que això no va més enllà ni significa més que en aquesta ocasió hem aconseguit guanyar-nos la confiança dels nostres conciutadans. Hi ha una part important dels olotins i olotines que estan disposats a donar-nos el seu suport i només de nosaltres depèn que, quan vagin a votar, ho expressin clarament. Aquesta és la feina que cal fer i que a més s’ha de fer de manera excel•lent. No fallarem !
Sí algú vol més informació sobre aquests resultats podeu consultar-los a qualsevol dels següents links: http://eleccions.olot.org/AJ_menu.asp?Convocatoria=5&data1=20090607&data2=20040613&submit=Consultar+Resultats# o http://resultados2009.mir.es/99PE/DPE0917911499.htm?d=969
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *