A Olot tenim un gran campió. Un gran esportista que guanya partits i competicions a nivell internacional i que a nivell local rep reconeixements com el que fa pocs anys se li va concedir com a “Garrotxí de l’any”. Però un gran campió ho és més, sí a més de guanyar a la pista, demostra en el dia a dia la seva vàlua com a persona. En Tommy Robredo des de ben petit ha demostrat que, a més de saber jugar a tennis molt bé, és un bon amic dels seus amics i que té uns valors i uns principis que el defineixen com una gran persona.
Fa uns dies es va desenvolupar a Olot una competició de tennis en cadira de rodes. De fet la competició de més nivell en aquest esport que es celebra a l’estat espanyol i això va ser possible per la implicació de moltes persones però especialment pel compromís d’en Tommy per homenatjar a un amic: En Santi Silvas.

En Santi era un gran esportista al que la vida va tractar injustament, doncs a més de patir un accident i quedar en cadira de rodes, va morir ben jove sense poder acabar de demostrar les moltes coses que era capaç d’aportar a la nostra societat. A CDC ens ho va demostrar amb la seva militància i participant en l’oferta electoral que va encapçalar l’Eudald Morera. El seu record, l’entusiasme que posava en molts projectes, la voluntat de seguir endavant per més que la vida t’ho posi difícil, va deixar una gran petja en molta gent.

En Santi o en Tommy o la Magalí, decisiva en la organització d’aquest torneig, formen part d’aquest Olot que va endavant, que ens situa en el mapa i que està preparat per oferir als olotins i olotines perspectives d’un futur encara millor que aquest present que ens toca viure i que ens permet sentir-nos tant orgullosos de la nostra ciutat, com em vaig sentir la setmana passada assistint a la final d’aquest gran torneig.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *