Olot viu un moment molt especial, amb obres en gairebé tots els barris de la ciutat que ben segur milloraran les condicions de vida de molts olotins i olotines, però amb aspectes negatius que projecten ombres sobre el dia a dia que ens toca viure. No voldria tornar a insistir en la gestió municipal que ha portat com a conseqüència l’augment dels impostos que han de pagar els nostres conciutadans, ni en els retards i endarreriments de infraestructures bàsiques pel nostre dia a dia, ni en l’endeutament que influirà decisivament en els futurs governs municipals, ni en l’oblit dels petits aspectes que fan més agradable la vida en una ciutat, sinó que voldria dedicar el post a explicar en quatre línies, sí això és possible, com ha de ser l’Olot que volem i a on destinarem els nostres esforços en el moment que tinguem la responsabilitat de governar la nostra ciutat.
Volem un Olot en el que la qualitat de vida sigui un signe de identitat i això vol dir amb uns bons serveis que donin resposta a les necessitats i a les ambicions dels olotins i olotines. Mobilitat, seguretat, neteja, jardineria han de ser eixos bàsics de la nostra actuació
Volem un Olot en el que la gent s’hi guanyi bé la vida i això vol dir treballar per donar resposta a les necessitats de les nostres empreses en sol industrial o en serveis, que els turistes que venen atrets pel nostre paisatge, es quedin a Olot i gaudeixin de molts punts d’interès que avui son poc evidents, i que quan es quedin trobin un centre comercial a cel obert que són tot els carrers del nostre nucli històric
Volem un Olot en el que la convivència sigui un signe de identitat valorat per tothom
Volem un Olot en que es prioritzin les polítiques que generen riquesa en front de totes aquelles que només suposen despesa, de polítiques que només compten amb el sector públic i menystenen la iniciativa privada, que no són capaces de reconèixer l’alt valor dels nostres emprenedors tant en el camp de la cultura com de l’art o empresarial.
Que tots hi estem d’acord en aquest model de ciutat ? Doncs hi ha qui fa més de deu anys que governa i que hauria de ser capaç de presentar uns resultats més evidents i això per molts olotins no és així.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *