Divendres passat es varen atorgar les distincions que s’engloben en la nit del Garrotxí de l’any, que des de fa un temps organitza el C.I.T. d’Olot. En diferents ocasions he manifestat el meu suport a la gent del Centre de Iniciatives Turístiques, que són un clar exemple de “societat civil” que treballa en favor d’una ciutat, organitzant activitats de les que en gaudeix una gran quantitat de ciutadans, tant d’Olot com de la resta del nostre país.
Avui volia dedicar el post a parlar d’un aspecte, per mi molt positiu, que aporta la nit del Garrotxí. Sovint no som conscients de que aquella persona que saludem habitualment en el mercat o aquell veí tant amable amb la que conversem habitualment tot fent el cafè, desenvolupa una tasca valuosa per tota la comunitat i la festa del garrotxí serveix per fer absolutament visible els mèrits de moltes persones. Aquest any ha quedat ben palès que a la Garrotxa hi viu l’esportista que, en representació d’Espanya, més medalles olímpiques ha aconseguit, o que l’investigador que ha aconseguit una vacuna per una malaltia del bestiar com és la “llengua blava” és de Santa Pau o que el fundador del CETT, un grup d’empreses dedicat a la formació, investigació i promoció del turisme, és olotí.

No puc referir-me a tots els premiats o nominats doncs m’allargaria més del que em permet aquest post, però sí que voldria deixar constància de la meva felicitació a tots ells i, tal com ja vaig acabar l’anterior post, fent un reconeixement públic de totes aquelles persones que, amb la seva dedicació i esforç. fan d’Olot i de la Garrotxa un lloc privilegiat a on viure.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *