Diumenge la U.E. Olot va tenir un èxit important, d’aquells que el afeccionats al futbol feia temps que esperàvem: Varem eliminar el C.E. Sabadell -un segona B – de la Copa Catalunya. Sabíem que hi havia un bon equip que, desprès de l’èxit i l’ascens de la temporada anterior, està plenament capacitat per lluitar i aconseguir un altre ascens de categoria, acostant-nos a aquesta tercera divisió que pel tipus de ciutat sembla que ens pertoca. Demà, dimecres l’aventura de la Copa Catalunya continuarà amb un partit contra l’Hospitalet que estic segur que també guanyarem.

Crec que els actuals responsables del Club estan fent una bona feina i que mereixen el nostre reconeixement, no sols pel primer equip, sinó per la feina en el futbol base, seguint una tasca que es va començar des de l’Escola Pia, per les instal•lacions esportives i per les relacions amb els diferents clubs de la comarca. Personalment dono molt valor a aquest esforç per establir vincles amb els altres equips, tot respectant la seva idiosincràsia i els seus lligams amb determinats barris o pobles de la Garrotxa, o fins i tot amb clubs que tenen un altre concepció del futbol. La U.E. Olot ha de ser el germà gran, donant imatge de com s’ha d’entendre l’esport, de com s’ha d’organitzar un club de futbol o de com cal potenciar el futbol base, i alhora estar atent a donar un cop de ma a tots aquells equips de la ciutat i de la comarca que ho necessitin i ho demanin. Crec que estan fent bé aquesta feina i per això m’agrada felicitar-los públicament. Ara cal que des de l’administració s’estigui a l’alçada i puguem adequar les instal•lacions per estar al nivell de l’esforç que s’està fent per part dels responsables de la U.E. Olot.

Tornant a la Copa Catalunya, demà dimecres serà un bon dia per fer costat a l’equip i anar a l’estadi al capvespre. Jo hi penso anar !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *