A Olot estem de festa ! Com cada any, quan molts catalans acaben les seves vacances i tornen al quefer diari, a Olot comencen un dies molt esperats per grans i petits en que honorem la a nostra patrona, que és la Verge del Tura.

Són uns dies de festa que compten amb una gran participació d’olotins i visitants, unes festes que serveixen com a marc de trobada entre amics i de retrobament amb conciutadans als que no veus habitualment, unes festes que converteixen el centre històric en lloc de passeig i conversa per a moltes persones, uns dies per gaudir de la nostra ciutat en companyia d’olotins i visitants. Són uns dies en que molts olotins, especialment els més petits, ballen al so dels gegants, salten conjuntament amb els cavallets i gaudeixen amb els cabeçuts. mentre que molts d’altres es mouen al so de les diferents orquestres i conjunts que podem trobar en moltes places de la ciutat. Entitats, associacions i penyes de diferents àmbits organitzen, participen i fan més gran la festa. En definitiva uns dies ideals per visitar Olot i integrar-se en una festa que vol ser oberta a la participació de tothom.

Per tots aquells que vulguin més informació podeu consultar el programa a http://festesdeltura.olot.cat/ . Segur que trobareu un bon motiu per acceptar la meva invitació de visitar Olot durant la seva Festa Major. Us hi esperem a tots !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *