Un cop passat el cap de setmana de Sant Lluc, a Olot encarem la negociació del pressupost municipal pel 2010. Negociació que ben segur serà difícil i feixuga, doncs veig signes de que l’equip de govern socialista està poc disposat al pacte i a la consegüent modificació del seu projecte de pressupost que tota negociació que acabi en acord comporta. Dic això per què l’esforç que han esmerçat en fer públics tots els detalls dels números pel 2010 i la quantitat de maquillatge que podem trobar en les seves explicacions, fan poc creïble la seva disposició a negociar i pactar. Potser, com diuen alguns, ja tenen acords amb algun grup de l’actual oposició. Potser només són sensacions meves, i res amb faria més feliç que tenir que reconèixer el meu error, però … en pocs dies tindrem la resposta.

D’altra banda també m’agradaria compartir les meves impressions sobre la Fira i sobre la presència al carrer de la gent de Convergència durant la tarda de dissabte. La Fira, que va comptar amb moltíssims visitants demostrant una vegada més les possibilitats de promoció de la ciutat que ens ofereix aquest certamen i les ganes que tenen els olotins de tenir una gran fira, em va decebre pel que fa als seus continguts en el camp del turisme i de la promoció de la nostra ciutat i de la comarca. Molt millor la propaganda prèvia a la fira que la realitat que ens va fer evident una passejada pels diferents espais dels pavellons situats en l’antiga estació. Un bona idea malbaratada en la seva execució i un altre oportunitat perduda.

Això sí, per la tarda a la zona del passeig de Barcelona a on varem instal•lar la nostra carpa, les sensacions personals varen ser molt més positives. Moltes persones parlant obertament de la necessitat d’un canvi, tant al país com a la ciutat, molts olotins i olotines donant-nos suport, dirigint-nos paraules amables per encoratjar-nos a seguir en la línia de treball, … i la sensació que estem en el bon camí per aconseguir el nostre objectiu, que no és altre que guanyar-nos la confiança dels nostres conciutadans.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *