Avui comença una setmana curta però intensa per la ciutat d’Olot. El proper cap de setmana celebrem la Fira de Sant Lluc, que per molts olotins ha d’acabar convertint-se en la segona festa major de la ciutat i ser motiu de crida per molts forans que volen conèixer la nostra realitat i, per molts garrotxins, motiu de gaudi dels diferents espais i iniciatives que fan lluir la capital de La Garrotxa.
La nostra aposta que venim repetint any rere any és clara: Una fira comercial potent en el sector del turisme de natura, en la que tindrien un lloc preferencial temes com el senderisme, la gastronomia, l’art que va des de la pintura al paisatge i que posa en joc aspectes importants de la nostra ciutat com el llegat Clarà o les activitats de l’Escola del Carme, .. i tot això impulsat, organitzat i liderat per les entitats que viuen el dia a dia d’aquest important sector econòmic. L’ajuntament al costat del teixit associatiu i no a sobre, controlant i mediatitzant com fan els nostres companys de l’equip de govern del PSC.
La Fira es complementaria, segons la proposta que ja varem presentar en les eleccions municipals de 2007, amb una Fira del dibuix que ja atrau a molts olotins i visitants, amb la Fira del bestiar i amb exposicions i xerrades per conèixer com treballen el turisme de natura en altres indrets del mon. Per això convidaríem una regió europea que destaqui en aquest camp i que ens pugui aportar experiències positives que han implantat en el seu entorn
Per últim volem completar tota aquesta oferta amb activitats lúdiques i culturals i per això demanaríem la implicació de penyes i entitats, que ja col•laboren pel Tura, i que ben segur ens ajudarien a fer de la diada de Sant Lluc una gran festa per la nostra ciutat.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *