Hi ha dies en que costa aixecar-te del llit i altres en que desitjaries que no s’acabessin mai ! I des de fa uns dies se m’acumulen un seguit d’actes i celebracions que inviten a desitjar que els dies tinguin més de 24 hores.

Durant el cap de setmana ens va arribar la notícia que les noies del Club Patinatge Artístic Olot s’havien proclamat campiones del món per cinquena vegada. Ho havien fet amb tanta justícia que tot el pavelló de Friburg, a on es celebrava la competició, va aplaudir amb ganes abans de que s’acabés el seu exercici. Molt bé ! I ho han aconseguit renovant el grup, donant entrada a jovenetes i recuperant-se de l’entrebanc de l’any passat. Excel•lent ! I són capaces de competir i de guanyar utilitzant com a armes l’esperit de sacrifici, dedicant molts dissabtes a l’entrenament, la companyonia, la genialitat d’un gran tècnic i el compromís i la feina d’uns pares i d’uns afeccionats que no fallen mai. Magnífic ! I tot això ho fan promocionant sempre el nom d’Olot i honorant el nostre país, Catalunya, i les seves senyes d’identitat. Insuperable !

També durant el cap de setmana varem celebrar la Gran Gala anual de FANS, que vol dir fent amics nostàlgics dels seixanta. Com que quant parlem del final dels seixanta i dels setanta se m’omple la memòria de bons records i sensacions d’aquelles que convé assaborir pausadament, la vetllada va ser molt agradable, compartint conversa i records amb bons amics, amb els “Sirex” com a estrella d’una gran vetllada, i sense oblidar els nostres “Corbs negres” que cada any ho fan més bé. Fabulós

Pels barcelonistes, aquesta nit ha set d’èxtasi total amb la victòria sobre l’Inter. Personalment, cada dia estic més content de que en Guardiola sigui el nostre entrenador. Els seus comentaris són sempre una lliçó que pots aplicar al dia a dia: Humilitat, respecte al rival, treball i més treball, sacrifici i esforç, creure en el grup per sobre de les individualitats, confiar en les pròpies forces, optimisme tot i que alguna cosa no surti com tu voldries, ... i tot això explicat amb un somriure. Segur que algun dia ens tocarà perdre, però ningú mai ens podrà esborrar les sensacions del que ha passat en el Barça aquests darrers anys ni la satisfacció de tenir un entrenador de casa i amb la seva filosofia. Colossal !

I aquest vespre la “XXV Mostra gastronòmica” amb la gent de “Cuina Volcànica“ i l’Associació de Hostalatge de la Garrotxa, dos puntals de casa nostra, amb l’homenatge a Can Guix, en Pere Tàpies i en Pep Solé, amb … però com que ja m’he allargat molt, això us ho explicaré un cop feta la digestió.
 

One Response to Campiones del món !!!

  1. Agustí Jiménez ha dit:

    M'adhereixo a les teves paraules, han estat uns dies fantàstics i espero que tot continui igual de bé.
    Amb setmanes així tots voldriem que els dies tinguesin més hores.
    Ànims!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *