Dissabte passat es va col•locar la primera pedra del futur Hospital Comarcal de la Garrotxa, projecte en el que personal, familiar i professionalment em sento plenament identificat. Finalment la jornada va ser un dia amb sensacions contraposades.

Satisfacció per què es va concretant un gran projecte per la nostra ciutat, la nostra comarca i per la sanitat d’aquest país. Satisfacció per la voluntat expressada pels responsables d’executar l’obra de que els terminis s’escurçaran, i que podrem disposar d’aquesta infraestructura tant necessària abans del que podem imaginar. Satisfacció per la il•lusió que brillava en els ulls de molts companys de feina presents en l’acte.

I, tot i que havia decidit no parlar-ne, tristor per la sensació de marginació personal i per la manipulació política de tot l’acte. Per la manipulació que posteriorment es vol fer dels meus companys, per les acusacions absolutament falses de buscar protagonisme quan l’únic objectiu és no deixar-me menystenir ni trepitjar per part de qui va organitzar l’acte, que a dia d’avui segueix en l’anonimat. Us puc ben assegurar que ningú de CiU va ser consultat tot i que el futur hospital és comarcal i que formem part del Patronat de l’Hospital de Sant Jaume, sí és aquesta institució i els seus directius els responsables de l’organització.

En fi, voldria acabar expressant el meu convenciment de que aquesta tristor serà satisfacció el dia, encara més important que el passat dissabte, en que col•loquem la darrera pedra i posem a disposició dels olotins un equipament que millorarà moltíssim la qualitat de vida de la nostra comarca. Que tots en puguem gaudir !
 

4 Responses to L’Hospital Comarcal de La Garrotxa

 1. Cristobal Garcia ha dit:

  Amb molta alegria veix aquesta resolucio. Aixo millorara moltissim la qualitat de la Garrotxa com diu el meu amic y
  " ex-chief" Corominas.

 2. Vitalmédica ha dit:

  Vull felicitar personalment al Dr Corominas ia tot el
  grup de col.legues i emprenedors que han fet possible
  materialitzar aquest anhel de la comarca de la
  Garrotxa.Anhelo que compartides amb ells durant el
  temps que vaig estar treballant en aquesta ciutat que tant
  vull.
  Les meves felicitacions un cop més.
  Cristobal Garcia

 3. joan claparols ha dit:

  ànims!.Però jo creia que ja se n'havien posat unes altres dues primeres pedres,i que s'havien perdut.Vaja,tot Olot acollona amb aquest tema….

 4. Joana Guitart ha dit:

  Personalment crec que també és molt important que manifestis la teva tristor, perquè tant personal, familiar i professionalment hi porteu gran dedicació. Es trist com molts n'agafen el protagonisme i n'aparten a qui els pot fer ombra.
  De totes maneres ànims. A la llarga crec que serà un projecte per a TOTHOM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *