Des de fa 25 anys, a Olot, s’organitza un esdeveniment que atrau a gran quantitat de persones, garrotxins i forans, i els asseu al voltant d’una taula. És més, aquest acte és també una clara mostra de la potència i la vitalitat del sector lligat a la gastronomia i la cuina de la Garrotxa.

Com podeu imaginar, aquest esdeveniment és la Mostra Gastronòmica de La Garrotxa, que comptà amb més de 500 comensals i que casualment es va veure acompanyada d’una notícia impactant per Olot. Impactant i que ben segur tindrà repercussions molt positives per la nostra ciutat i per tota la comarca: La concessió de la segona estrella “Michelin” a Les Cols, anunciada públicament durant el sopar, que estic convençut que influirà decisivament en el sector turístic i comercial d’Olot.

Crec que, avui en dia, gairebé tothom té clar que cal aprofitar les oportunitats que sorgeixen quan el nom de la teva ciutat apareix en la primera línia de les ofertes d’oci i lleure. El col•lectiu “Cuina Volcànica” fa anys que ens fa presents en aquest món i la Fina i en Joan Manel de “Les Cols” han posat la cirereta al pastís. Ara cal no defallir, seguir treballant en la mateixa línia, recolzar les iniciatives que les persones i les associacions, molt més eficients que l’administració, posen constantment sobre la taula, estimular aquest “tots junts millor” que representa “Cuina Volcànica” i sobretot felicitar i mostrar l’agraïment que es mereixen a la gent de Les Cols, del primer fins l’últim, per aconseguir una fita de la que ben poques ciutats poden presumir.

Per complementar-ho i treure’n tot el profit de l’esforç d’aquestas professionals, cal que la ciutat posi en joc moltes de les potencialitats que té Olot i que, des de fa anys, estan poc publicitades i gens valorades, i que serien, per sí soles, motiu d’estada a Olot. Parlo de l’art en totes les seves vessants, del paisatge .tant de les rodalies com el pròpiament urbà amb dos volcans imbricats en la mateixa ciutat, dels museus, de l’encant de passejar pel barri vell, … Personalment em sento completament implicat en aconseguir-ho !
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *