Ha passat el Nadal, hem canviat d’any i ja han passat els Reis. Ens trobem immersos en els primers dies d’un any que, des del punt de vista polític, serà molt important pel futur del nostre país.

Als ciutadans ens demanaran l’opinió sobre qui ha de dirigir el govern de la Generalitat i és una decisió transcendent en un moment especialment delicat. Calen polítiques efectives per liderar el país, retornar la il•lusió i la confiança en les nostres institucions, defensar la nostra manera de ser enfront dels intents uniformadors dels “companys” de més enllà de l’Ebre i sobretot decidir i aplicar polítiques encertades que ens ajudin a sortir de la crisi econòmica. En aquests darrers anys, qui governa no ha set capaç de fer realitat, amb eficiència, tots aquest objectius. Aquesta opinió està al carrer, tot i que amb massa freqüència acaba amb una desqualificació global dels polítics posant-los tots en un mateix sac. Absolutament injust ! Ara arriba el moment en que tenim possibilitats de canviar les coses, de buscar solucions i de recuperar un govern que enfronti amb decisió tots aquests reptes i sí deixem passar aquesta oportunitat el país no ens ho perdonarà. Per això, públicament, vull deixar clar que treballaré amb totes les meves forces per portar a l’Artur Mas a la presidència de la Generalitat, doncs estic convençut que aquest és el primer pas per aconseguir fer realitat els objectius que abans he anomenat.

De tot això, temps hi haurà per anar-ne parlant ! Ara voldria acabar amb un comentari d’un aspecte olotí que em va alegrar el passat diumenge. A dia d’avui continuo assaborint el gust agradable de la cloenda de la Mostra de Pessebres i l’entrega de premis als pessebristes de diumenge passat. Art, tradició, sentiment de ciutat, promoció d’un Olot que m’agrada, consolidació i augment dels visitants a la Mostra i un Casal Marià ben ple per acompanyar als organitzadors i als premiats. Iniciatives com aquesta són necessàries per anar avançant en fer d’Olot la ciutat que tots volem i a mi només em queda felicitar als organitzadors i agrair-los l’esforç que dediquen a defensar i promocionar la nostra cultura, les nostres tradicions i en definitiva el nostre país i la nostra ciutat.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *