Fa pocs dies vaig assistir a la proclamació d’Artur Mas com a candidat a la Presidència de la Generalitat. Sempre he considerat que l’Artur és una persona molt capaç per dirigir el nostre país. Ara crec que és la persona que el país necessita per sortir del forat a on hem caigut.

Més enllà dels tòpics que s’han fet córrer, l’Artur Mas és una persona preparada, amb credibilitat i capacitat de lideratge, seriosa, treballadora, afable i molt rigorosa en el compliment dels seus compromisos. Ara se n’ha posat un al cap, que és “Aixecar Catalunya” i som molts els que estem convençuts que aconseguirà reunir l’equip humà necessari i dedicarà tots els seus esforços per aconseguir un objectiu que tots nosaltres desitgem i que Catalunya necessita. Endavant Artur, estem amb tu !

 

2 Responses to Començar il·lusiona

  1. Anonymous ha dit:

    Ara que ja s'ha decidit emportar-se la SAP d'Olot a Vilafant,desmantellant l'extraordinaria feina que ha fet l'equip d'Olot per a tot l'àmbit nord de les comarques gironines…..que penseu fer politicament per no deixar aquest personal oltí a l'atur???

  2. Josep M. Corominas ha dit:

    Crec que el tema del trasllat del SAP no està tancat i per tant no hi ha una decisió ferma.
    Estic a favor de que Olot tingui els serveis i les infraestructures necessàries per definir-nos com una ciutat important dins la xarxa de ciutats mitjanes de Catalunya, però també crec que és necessari racionalitzar i aprimar l'administració.
    No tinc tots els detalls ni conec íntimament els motius pel que s'ha plantejat aquest trasllat. Seguiré el tema i defensaré els dos principis que abans he esmentat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *