Aquest passat cap de setmana vaig participar en la Segona Marxa Nadalenca que es va organitzar a Olot. Sempre ve de gust fer un tomb pels diferents barris de la ciutat i, sí qui ho organitza són una bona representació de les nostres entitats i associacions, crec que participar-hi és una bona forma de manifestar el meu suport i agraïment a tots aquells que treballen en positiu per olotins i olotines.

M’ha agradat passejar, seguint el Fluvià, fins a Sant Roc, travessar els Desemparats i seguint els límits del Campament Reial situat a la Plaça Clarà, arribar fins la xurreria que ens ha ofert xocolata calenta i xurros. Desprès Sant Ferriol, Sant Rafel, el Firal i rodejar un edifici en construcció que no m’ha agradat gens ni mica, opinió compartida per una majoria d’olotins, i que ha desdibuixat el Puig del Roser. D’aquí a la pujada de Sant Francesc, un dels nostres volcans urbans –he de reconèixer que he esbufegat de valent durant l’ascensió- amb una vista des del seu cràter que talla la respiració – de fet jo feia estona que necessitava una acció que normalitzes el meu ritme respiratori – descens pel camí del Via Crucis i volta ràpida pels carrerons del nucli antic fins arribar davant del Museu dels Volcans a on estava situada la meta. Set quilòmetres i mig en una horeta i mitja i els representants de l’equip de govern socialista darrera nostre… Tindrà algun significat especial aquesta cursa ? És broma, que desprès hi ha qui s’ho agafa seriosament i s’enfada !

Hi ha molts i variats motius per felicitar als organitzadors, des dels quatre-cents noranta i escaig d’inscrits, a la sensibilitat de convidar i fer un recorregut adient per la gent dels geriàtrics de la ciutat, a l’encert de comptar amb una coral olotina per cantar Nadales al acabar la marxa, al bon ambient i sentiment de germanor que va traspuar durant la matinal, … però sobretot per les cares de felicitat i satisfacció de molts del participants durant l’acte de cloenda, demostrant que amb esforç, il•lusió i ganes de treballar es pot fer ciutat, implicar-hi a molts ciutadans i passar una estona ben agradable !
 

One Response to Marxa Nadalenca d’Olot

  1. Anonymous ha dit:

    llegir tot el bloc, bastant bo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *